2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2022. Október 17. 16:08, hétfő | Sport
Forrás: SKK Somorja

Somorjai kosárlabda: Újabb győzelem és egy nagy visszatérő

Somorjai kosárlabda: Újabb győzelem és egy nagy visszatérő

Továbbra is parádésan szerepel a szlovák női kosárlabda Extraliga porondján a somorjai SKK. A harmadik forduló játéknapján a lányok 75:48-as győzelmet arattak a Kassa felett.

Az SKK ezzel felkerült a tabella második helyére, ami kiváló eredménynek számít. A mérkőzésen az első perctől kezdve nem volt kérdés, ki a jobb. A pályán a hazaiak domináltak, végig vezetve, több gyönyörű kombinációt bemutatva biztosan győztek.
Különös volt a szombati találkozó Lelkes Barbara számára. A somorjai kosárlabda nevelte pontosan egy év után játszott ismét otthon bajnoki meccsen. Barbi ugyanis súlyos sérülés, térdszalagszakadás után tért vissza. ,,Hosszú volt ez a 12 hónap, de nagyon jó volt ismét hazai közönség előtt játszani. Még messze vagyok a jó formából, de bízom benne, hogy minnél jobb lesz. A legfontosabb, hogy újabb győzelmet arattunk és játékunkkal örömet szereztünk a szurkolóinkank,“ nyiltakozta honlapunknak Lelkes Barbara.

SKK Somorja – CBK Kassa 75:48

Negyedek: 26:11, 17:15, 20:9, 12:13
SKK Somorja: Marcová 16, Lüttmerdingová 14, Vargová 12, Vaigl 10, Suja 8, Bábiková 7, Šípková 6, Slama 2, Lelkes, Seňová, Fenes, Michlíková
Nézőszám: 100

Címkék: kosárlabda, somorja

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.