2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2022. Január 17. 12:24, hétfő | Sport
Forrás: samorin.sk / SKK Somorja

Somorjai kosárlabda: Suja Tímea kirobbanó formában

Somorjai kosárlabda: Suja Tímea kirobbanó formában

Fontos győzelmet aratott a somorjai SKK kosárlabdacsapat a női Extraliga rájátszásának második fordulójában, ahol 67:57-re győzték le a hazai, poprádi egyesületet.

A csallóközi csapat idei célkitűzései között előkelő helyen szerepel az alsóház megnyerése, így a Playoff kiesési szakaszába az 5. helyről rajtolna. A Poprád elleni mérkőzés így egy „győzz vagy kiestél” módot igényelt a lányoktól, akik sikeresen vették az akadályt. Diósi mester tanítványai a kényszer okozta nyomás ellenére remek játékkal diadalmaskodtak, megszerezve a két pontot és így az ötödik helyet. „A rájátszás eddigi legfontosabb meccse volt, így nagyon boldogok vagyunk, hogy idegenben sikerült győztünk,” nyilatkozta a kirobbanó formában kosarazó Suja Tímea. „Nem volt egyszerű győzelem. Rosszul kezdtünk, de aztán jó ellentámadásokkal és aktív védelemmel sikerült ellépnünk a Poprádtól. A hazaiak nem adták fel, a végén megint majdnem sikerült drámát eszközölnünk. Végül sikerült megtartanunk az előnyt. A meccsen nagyon sok sima ziccert hagytunk ki és rengeteg büntetőt rontottunk. Ezen javítanunk kell. Megérdemelten győztünk,” zárta Suja Tímea a somorja.sk városi portálnak adott meccs végi interjújában.

A somorjai lányok legközelebb szombaton, január 22-én lépnek pályára. A Samaria Sportközpontban, már nézők előtt, a UMB Besztercebányát fogadja.

Poprád – SKK Somorja 57:67
Negyedek: 14:16, 12:14, 9:18, 22:19.

SKK Somorja: Suja 30, Marcová 14, Vaigl 10, Bábiková 7, Lelkes J. 4, Šípková 2, Takács, Soóky

Nézőszám: 50

Címkék: kosárlabda, somorja, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.