2022. január 16, vasárnap - Gusztáv

Hírek

2022. Január 14. 16:26, péntek | Sport
Forrás: samorin.sk

Somorjai kosárlabda: Slama Angelikát ismét műteni kell

Somorjai kosárlabda: Slama Angelikát ismét műteni kell

Nem kedvez a szerencse Slama Angelikának. A somorjai SKK női kosárlabdacsapat neveltje ismét kénytelen kés alá feküdni. A hírről a somorja.sk városi portál adott tájékoztatást.

Anginak tavaly tavasszal elszakadt a szalag a térdében, így áprilisban megműtötték. A 2021-es év vége felé úgy tűnt, hogy a remek kosarasunk lassan visszatér a pályára. Az edzéseken már a csapatjátékba is bekapcsolódott. „Egy felugrás, majd földre érkezés után, roppanást halottam a térdemben. Bíztam benne, hogy nem lesz semmi komoly. Hisz ilyen sérülés után nem egyszerű a visszatérés. Nemsokára azonban jött a sokk. Ismét műteni kell a térdemet, újabb több hónapos kihagyás vár rám, ebben az idényben már biztos nem játszhatok,” újságolta szomorúan Angi.

Ha tavasszal, a műtét utáni ellenőrzésen figyelmesebb lett volna a szakember, akkor már májusban lehetett volna látni, hogy sérült térddel nincs minden rendben és orvosolhatta volna a gondot. „A rögzítő csavar, amelynek később be kellett volna szívódnia a testbe, nem megfelelő szögben lett elhelyezve a térdembe és csak idő kérdése volt, hogy mikor szakad el ismét a szalagom. Ha akkor észreveszi a kezelő doki, akkor nyertem volna minimum fél évet…. Sajnos, a jövő héten ismét műtenek. Most nem Gdyniában, hanem Poznanban. Bízom benne, hogy a beavatkozás alatt sikerül a doktor úrnak mindent helyreállítani, nem lesz szükség egy további műtétre. Sajnos, ez van. Jelenleg, csak szurkolóként vagyok jelen a kosármeccseken. Itt Gdyniába és a közvetítéseken keresztül a somorjai csapat meccsein, melyben a húgom is lehetőséget kap,” zárta le Slama Angi.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 15. 19:33, szombat | Sport

Somorja: Zalka Csaba a koronavírus-fertőzés után edzésbe állt

Jó hír, hogy a somorjai kajakos, Zalka Csaba ismét edzhet, hiszen a sportoló még 2021 év végén kapta el a koronavírust – így pedig kihagyni kényszerült.

2022. Január 14. 16:31, péntek | Sport

Novak Djokovic ismét őrizetbe kerül

A szerb teniszezőnek másodszor is törölték a vízumát, így maradhat oltatlanul Ausztráliában. A jelenlegi állás szerint a bíróság vasárnap tárgyal a sportoló vízumának ügyében.

2022. Január 13. 23:55, csütörtök | Sport

Kellemetlen meglepetés: a magyar férfi kézilabda-válogatott kikapott az EB nyitómeccsén

Nagy meglepetésre nem a papírforma érvényesült a magyar-szlovák közös rendezésű Európa-bajnokság nyitómérkőzésén, ahol a favorit magyar válogatott 31-28-as vereséget szenvedett Hollandia csapatától.

2022. Január 13. 00:41, csütörtök | Sport

Női kosárlabda: Orosz Szabina remek játékával verte az UNI Győr a ligaelső Sopront

A somorjai Orosz Szabina vezette UNI Győr női kosárlabdacsapata kétvállra fektette az addig veretlen Sopront a forduló leginkább várt mérkőzésén.