2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2022. Június 30. 15:02, csütörtök | Sport
Forrás: samorin.sk

Somorjai kosárlabda • Orosz Szabina az Év kosarasa-díj második helyezettje

Somorjai kosárlabda • Orosz Szabina az Év kosarasa-díj második helyezettje

Jeles elismerésben részesült Orosz Szabina, a somorjai kosárlabdaklub egykori neveltje. Sabi az Év kosarasa díjátadón a második helyezett lett.

Sabi előtt csak az a Barbora Bálintová végzett, aki immáron zsinórban negyedszer zsebelte be ezt az elismerést. ,,Nagyon boldog vagyok, és hálás ezért a díjért. Már öt idényt húztam le Szlovákián kívül, mint légiós, így jólesik, hogy elismerik és megbecsülik a munkámat abban az országban, ahol születtem. A sikerhez kemény munka és elhivatottság vezet. Én mindig száz százalékot adok, akár az aktuális klubomat, akár a válogatottat nézzük, ahol egyébként már fontos szerepet szánnak nekem, mint rutinos játékos,” nyilatkozta Szabina a samorin.sk városi portálnak, aki a következő idényben is az Uni Győr játékosa lesz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.

2024. Április 04. 09:29, csütörtök | Sport

Győzött a Boston és bebiztosította a hazai pálya előnyét az NBA rájátszásában

A Celtics megszerezte szezonbeli 60. győzelmét.

2024. Március 22. 09:34, péntek | Sport

Szívműtéten esett át Peter Sagan

Sagan szokatlanul magas pulzussal - abnormális tachikardiás epizóddal - küszködött februárban egy hegyikerékpár-versenyen a spanyolországi Chelve-ben.