2021. december 5, vasárnap - Vilma

Hírek

2021. November 24. 13:26, szerda | Sport
Forrás: samorin.sk SKK

Somorjai kosárlabda: a lányoknak sikerült megnyerniük a kétszer is elhalasztott meccset

Somorjai kosárlabda: a lányoknak sikerült megnyerniük a kétszer is elhalasztott meccset

Az SKK Somorja női kosárcsapata magabiztos, 66:44-es győzelmet ért el a besztercebányai UMB ellen. A lányoknak ez volt az első két szerzett pontjuk több, mint egy hónap ínséget követően.

,,A szombati Poprád elleni elmaradt meccs után nagyon vártuk a mai találkozót. Agresszívan szerettünk volna kezdeni, mi akartunk lenni a domináns csapat, hogy mindenki többet játszhasson. Sajnos, ez nem így volt, mivel az első perctől kezdve nagyon sok hibát vétkeztünk. Nem voltunk fegyelmezettek, nem ment az összjáték. Sajnos, a cserék sem segítettek. Csak a 25. perctől játszottunk az elképzelés szerint. Ez egyből meglátszott az eredményen is, húszpontos előnyt dolgoztunk ki. Nem szabad így kockáztatnunk. Bízom benne, hogy ez az eredmény lendületet ad nekünk és következő meccseken jobban fogunk összpontosítani,” mondta Suja Tímea, csapatunk játékos-pályaedzője.

SKK Somorja – UMB Besztercebánya 64:44
Negyedek: 19:12, 8:8, 21:14, 16:10
Nézőszám: 60
SKK Somorja: Marcová 17, Suja 13, Vaigl 11, Bábiková 10, Lelkes J. 6, Šípková 4, Soóky 3, , Lelkes, Slama, Fenesová

Címkék: kosárlabda, somorja, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 02. 18:39, csütörtök | Sport

Fontos győzelmet aratott az SKK Somorja

Lejátszották a női kosárlabda extraliga nyolcadik fordulójának elmaradt mérkőzését, amelyen az SKK Somorja csapata 67:53-ra verte az otthon játszó besztercebányai gárdát.

2021. November 30. 00:47, kedd | Sport

Messi nyerte az Aranylabdát

Hetedik alkalommal ítélték oda az argentin csatárnak a legjobb játékosnak járó Ballon d`Or-t, azaz a FIFA Aranylabdáját.

2021. November 28. 19:13, vasárnap | Sport

NFL-körkép: 12. hét – OBJ eredetileg a Packersbe ment volna

Itt a vasárnap, Advent első vasárnapja. Az ünnepvárás kezdete. Ééééés az amerikai profi futballiga tizenkettedik játékhete! Hírmorzsáink következnek.

2021. November 28. 15:31, vasárnap | Sport

Portugália: lefújtak egy Benfica-meccset, mert az ellenfél csapata hat főre fogyatkozott

Szombaton rendezték a portugál futball-bajnokság következő fordulóját, amelyben a Benfica a Belenenses csapatánál vendégeskedett. A hazaiak egy koronavírusos csapattársuk miatt eleve kilenc fővel mentek ki a pályára.