2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2023. November 17. 16:23, péntek | Sport
Forrás: samorin.sk

Somorjai gólözön

Somorjai gólözön

A dunaszerdahelyi MOL Akadémia műfűves pályáján fogadta a somorjai STK a Pohronie csapatát a II. labdarúgóliga 12. fordulójának pótmeccsén.

A mérkőzés összefoglalóját a samorin.sk városi portál tette közzé.

A somorjaiak remek meccsen, nagyon jó játékkal 5:3-ra győztek.

Jól kezdtek a somorjaiak, gyorsan megszerezték a vezetést. Még ünnepeltek a mieink, amikor a vendégek egyenlítettek. Nemsokára Barišič büntetője után ismét nálunk volt az előny, de Pekár szép szabadrúgásgóllal ismét egyenlített. Majd jött ismét a horvát gólvágó és harmadszor is nálunk volt az előny. Amikor a fordulás után a 17-éves Vodnyanszky kétgólos előnyt szerzett a csapatunknak, a 115 somorjai szurkoló reménykedett, hogy meglesz a három pont. Nemsokára ismét jött Krivokapič. Ezután ugyan a vendégek szépítettek, de a mieink továbbra is ötletesen játszottak és további helyzeteket dolgoztak ki. Mivel Veszelinov Dani is bemutatott pár bravúrt, maradt az 5:3-as győzelmünk. ,, Élveztem a meccset, jól játszottunk. Örülök, hogy góllal járultam hozzá az STK sikeréhez és kiharcoltam egy tizenegyest is. A legfontosabb azonban, hogy győztünk, és megvan a három pont. Emlékezetes marad számomra ez a mai meccs, mivel először szerepeltem tétmeccsen a felnőttek között,” mondta Vidnyánszky Mátyás, aki tagja a magyar U18-es válogatottnak.

STK Somorja – Pohronie 5:3 (3:2)

Góllövők: 5. és 59.Krivokapič, 11. és 28.Barišič (az elsőt 11-esből), 48.Vidnyánszky – 6.Mazan, 24. és 74.Pekár

STK Somorja: Veszelinov – Marič – Bjekič, Nathan, Polniš (71.Čunta) – Olejník (71.Pančík), Szolgai M. (71.Botló), Baez, Vidnyánszky (80.Horváth P.), Piminov – Barišič, Krivokapič (92.Szolgai B.).

Nézőszám: 115

Címkék: futball, somorja, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.