2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2023. Január 10. 11:45, kedd | Sport
Forrás: samorin.sk/hu / STK Somorja

Somorjai futball: Rendesen felkavarták az állóvizet

Somorjai futball: Rendesen felkavarták az állóvizet

Több érdekes hír is érkezett mostanában a somorjai STK futball csapat háza tájáról. A legfontosabb egyértelműen az edzőcserével kapcsolatos újdonság, de más izgalmak is várják a somorjai futball szerelmeseit.

A kék-fehérek új karmesterrel az élen vágnak neki a tavaszi szezonnak, a kispadon Juraj Ančič váltja a télen menesztett Michal Kuruc-ot. Az új mester a tavalyi idényben a Fortuna Ligában szereplő Trencsén csapatát vezette. ,,A projektünk szempontjából egy minőségi edzőt igazoltunk Juraj Ančic személyében, akinek nemcsak élvonalbeli edzői tapasztalatai vannak, de a saját edzőfilozófiájának keretén belül jól illeszkedik a projektünkbe, amelynek célja a tehetséges játékosok fejlesztése és a felsőbb bajnokságokba való bejuttatása. A professzionális múltjának köszönhetően ráadásul a személye garanciát jelent a DAC és az STK edzői stábjai közötti még szorosabb együttműködésnek,” mondta Horváth Csaba, az STK elnöke.

Fotó: somorja.sk

A játékoskeretben egyelőre annyi változás van, hogy ősszel a somorjai mezben remekül szereplő Csóka Bálint és Szolgai Máté csatlakozott a DAC-hot. A hétfői somorjai edzésen megjelent Balogh Norbert is.

Fotó: somorja.sk

Miután a kétszeres magyar válogatottal a Dunaszerdahely nem számít, az STK-ban végzi az edzéseket.

Az STK-ra a tavaszi idényben a bajnoki meccseken kívül a Szlovák Kupa negyeddöntője is vár. Csapatunk a Besztercebánya – Slovan meccs győztesével találkozik, mégpedig február 28-án. ,,Szeretnénk a történelmi meccset a Pomléban lejátszani,” zárta le Horváth Csaba.

Forrás: somorja.sk / STK Somorja

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.