2024. május 12, vasárnap - Pongrác

Hírek

2021. Október 19. 21:16, kedd | Sport
Forrás: samorin.sk

Somorja: sikeresen szerepeltek a vívó-lányok

Somorja: sikeresen szerepeltek a vívó-lányok

Déli szomszédunknál a hétvégén folytatódott a Magyar Vívó Kupa, amelynek idén Hódmezővásárhely adott otthont. A somorjaiak közül a tornán most a lányok arattak komolyabb sikereket – számol be a somorja.sk.

A fiúk közül a legjobb eredményt Bukor Gábor érte el, aki az U14-es kategóriában a hetedik lett. A lányoknak jobban ment a versenyzés, hárman dobogós helyezést értek el.

Az U13-as kategóriában 47 vívó között Forgách Nina bronzérmet szerzett. Valacsay Annának az U14-es kategóriában nagyon nehéz ellenfelei voltak, de ennek ellenére harmadik lett, csak a későbbi győztes Haroni Agapi állította mega z elődöntőben. A 51 versenyzőt számláló U15-ös kategóriában a lányok közül Forgách Rebeka tűnt ki parádés vívással, aki egészen a döntőig menetelt. Ott azonban alulmaradt, így ezüstéremmel térhetett haza.

Minden sikeres sportolónak gratulálunk!

Címkék: somorja, Sport, vívás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.