2024. május 11, szombat - Ferenc

Hírek

2021. November 02. 23:32, kedd | Sport
Forrás: samorin.sk / Nyitókép és fotók: Somorjai Vívó Klub

Somorja: mozgalmas hétvégéje volt a vívóklubnak

Somorja: mozgalmas hétvégéje volt a vívóklubnak

Sűrű volt a Somorjai Vívó Klub hétvégi programja: egy hazai tornán kívül 3500 kilométert utaztak a város sportolói, hogy három másik versenyen is részt vehessenek. A beszámolót a somorja.sk városi portál tette közzé.

Somorján került sor az U10-es és az U12-es kategória Szlovák Kupájára. A törpdiákoknál Oliver Červeň volt a legjobb, Filip Klačman második lett. A lányoknál Bándi Annamária második, Világhy Blanka harmadik lett. A fiatalabb diákoknál Világi Ignác ezüstérmet szerzett. A lányoknál a legjobb Forgách Nina lett, Világhy Blanka bronzérmet harcolt ki.

A kadétok Európa Kupáján a német Esslingenben a legjobban Branislav Lančaričnak ment a vívás, 149 versenyző között a 27. lett. A csapatversenyben a somorjai együttes, amely a legfiatalabb volt a mezőnyben (Lančarič, Rozmuš, Bukor, Ambrus), 25 csapat közül a 17. lett.

A német Tauberbischofsheimben a kadét lányok versenyeztek a pontokért az Európa Kupában. A somorjaiak közül a legjobb eredményt Forgách Rebeka érte el, 195 vívó közül 95. lett.

Budapesten folytatódott a junior Magyar Kupa küzdelmei, Leo Kuchta bronzéremmel utazott haza.

Fotó: Somorjai Vívó Klub

Címkék: somorja, Sport, Vívó Klub

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.