2021. december 5, vasárnap - Vilma

Hírek

2021. November 24. 13:32, szerda | Helyi
Forrás: samorin.sk

Somorja: megérkezett a városi Karácsonyfa

Somorja: megérkezett a városi Karácsonyfa

A mai napot választotta az Area Kft. a hagyományos városi karácsonyfa kivágására. A somorjai cég a reggeli órákban már oda is szállította a fenyőt a Fő térre.

A 26 éves ezüstfenyőt az Ipari utcában élő Mészáros Richard és családja ajánlotta fel, akiknek ez úton is köszönjük. A fát hamarosan feldíszítik, majd a tervek szerint 2021. december 3-án, a hagyományos Mikulás-ünnepség során borul fénybe, 16.30 órakor. A hírről a somorja.sk városi portál írt beszámolót, a képeket is a weboldal jegyzi.

Címkék: karácsonyfa, somorja

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 03. 16:11, péntek | Helyi

Dunaszerdahely: idén sem nyitják meg a városi műjégpályát

Minden bizonnyal egyelőre zárva marad a dunaszerdahelyi városi műjégpálya. A koronavírus okozta járvány immár másodszor tesz keresztbe a korcsolyázni vágyó lakosoknak – írja a dunaszerdahelyi.sk.

2021. December 02. 14:58, csütörtök | Helyi

Dunaszerdahely: befedik a városi műjégpályát?

December 1-jén került sor arra a találkozóra, amelyen Hájos Zoltán polgármester egyeztetett Jozef Viskupič megyeelnökkel, valamint Miroslav Šatan jégkorongszövetségi elnökkel a városi műjégpálya sorsáról.

2021. December 02. 14:44, csütörtök | Helyi

Meghívó: Szombaton Mikulás-futás Dél-Komáromban

Hagyományteremtő céllal szervez jótékonysági Mikulás-futást a helyi Komárom-Európa Egyesület. A versenyre december 4-én, kilenc órai kezdettel kerül sor a Rüdiger-tó partján.

2021. November 30. 13:02, kedd | Helyi

Arriva-botrány: nem ússzák meg olcsón

Juraj Droba, Pozsony megye elnöke büntetéssel fenyegeti az Arriva autóbusz-közlekedési vállalatot. A pozsonyi ispán elismerte, gondok vannak a járatok üzemeltetésével, és ennek a cég az oka.