2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2022. Május 01. 22:02, vasárnap | Sport
Forrás: samorin.sk / Őry Tibor

Somorja: Kemény meccsen nyert az STK

Somorja: Kemény meccsen nyert az STK

Fontos pontokat tartott otthon a somorjai STK futballklub, miután vasárnap 2:0-ra legyőzte a vendég Pozsony-Ligetfalu csapatát. Szép focinak azonban semmiképp nem neveznénk a vasárnapi találkozót.

A hatalmas akarat és a harci erő meghozta gyümölcsét: a somorjai fiúk, ha kemény meccsen is, de legyőzték pozsonyi riválisukat. A mérkőzés azonban nem maradt balhémentes - hála a vendégcsapat szurkolóinak.

Nagyon sokáig igazi sakkpartit láthatott a közönség, az utolsó negyedórában kezdtek potyogni a gólok. Először ismét Gyurákovics Erik mutatta meg fantasztikus képességét, amikor remekül kiütötte Riznič közeli lövését. A másik oldalon Nagy Peti szabadrúgásból a felső lécet találta el, majd a labda a gólvonalra pattant. Csak pár másodpercig szomorkodtunk. Lukas Leginust állították meg szabálytalanul a tizenhatoson belül és a megítélt büntetőből a gólzsákunk Nagy Peti megszerezte a vezetést. Öt perc múlva Ondo Vrábel hagyta faképnél az ellenfél védőit és mér kettővel vezettünk. Nemsokára Jakub Čunta remek egyéni akció után a felső lécet találta telibe - írja a somorja.sk portál.

A vendégszurkolók (többen ittas állapotban) válasza? Balhézni kezdtek. Többen füstbombákat, görög tüzeket nyújtottak, teljes fekete füstbe borult a lelátó. Kiűzve ezzel a hazai nézőket. Csak a határozott biztonsági szolgálatnak köszönhetően nem lett nagyobb baj…

STK Somorja – Ligetfalu 2:0 (0:0)

Góllövők: 79.Nagy, 84.Vrábel

SL: Vrábel, Boateng, Kostas – Kohút, Riznič, Harba

STK Somorja: Gyurákovics – Pančík, Malý, Marič – Bjekič, Vera (69.Kostas) – Baez (69.Chomutov), Nagy – Vrábel (86.Čunta), Bögi (89.Štefanka), Appiah (46.Boateng) – Leginus

Nézőszám: 564.

Fotó: Öry Tibor

Címkék: foci, ligetfalu, somorja, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.