2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. Augusztus 23. 11:35, hétfő | Sport
Forrás: samorin.sk

Somorja: gratulálunk Jávorka Karinnak

Somorja: gratulálunk Jávorka Karinnak

Az STK Somorja teniszezője remekül szerepelt egy ifitornán, eddigi legnagyobb sikerét tudhatja maga mögött.

Karin a pozsonyi C-kategóriájú ifitornán vett részt. A teniszezőnk remekül játszott, három nap alatt öt meccset játszott. Például az első összecsapása két és fél óráig tartott… Végül csak a döntőben az első kiemelt Linda Škvndová tudta őt megállítani. ,,Nagyon örülünk a sikernek. Ez az eredmény Karin, remélem csak az eddigi, legnagyobb sikere. Az ifik között érte el, ahol elsőéves versenyző,” mondta Jávorka Zoltán, a teniszezőnk édesapja.

Úgy, mint más sportágakban, a pandémia miatt a teniszben is sok torna elmaradt. ,,Ennek ellenére el szeretnénk érni a kitűzött célunkat. Lassú lépesekkel haladunk. Az év végén az ifi ranglistában a legjobb ötven közé szeretnénk kerülni. A pozsonyi siker után közel vagyunk a cél eléréséhez. Karin ebben az évben még négy tornán vesz részt. Jó esélyünk van megszerezni a szükséges pontokat a ranglistába,” zárta le Jávorka Zoltán.

somorja.sk / infocsallóköz.sk

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.