2024. április 24, szerda - György

Hírek

2022. Június 27. 19:32, hétfő | Sport
Forrás: samorin.sk

Sidó Bianka: Még most is sokkos állapotban vagyok

Sidó Bianka: Még most is sokkos állapotban vagyok

Hatalmas sikerrel, egy ezüstéremmel a nyakában tért haza Sidó Bianka a kajak-kenu Európa-bajnokságról. Mindezeke ellenére Bianka csalódottságot érez. A sportolót a samorin.sk kérdezte.

Többre vágyott.

Bianka a K1 ezer méteren második lett, a K1 500-on pedig kiesett az első helyről. ,,Szombaton nem osztottam be jól az erőmet. Remek időket mentem, nagyon sokáig vezettem, de nem bírtam a végéig,” mondta a samorin.sk-nak nyilatkozva hazaérkezése után Bianka.

Annál is nagyobb a csalódottság, mivel Bianka az 500-as versenyben röviddel a cél előtt magasan vezetve egyszer csak a vízben találta magát. Felborult a hajója. ,,Nem tudom, mi történt. Még most is sokkos állapotban vagyok,” folytatta könnyes szemmel a somorjai lány. ,,Az eddigi életem legnehezebb napjai voltak. A tavalyi ezüst, és bronzérmek után szerettem volna két aranyérmet szerezni. Nagy volt a nyomás rajtam. Sajnos, nem sikerült. Csak egy második helyet szereztem. Nagyon csalódott vagyok. Pszichikailag nagyon nehéz a helyzet. De fel kell állnom. Bízom benne, hogy még erősebben térek vissza. Nagy köszönettel tartozom a családomnak és Honti Jenci edzőmnek, akik mindig mellettem állnak és támogatnak. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a biztató szavakat. Nagyon sokat érnek számomra,” zárta le Sidó Bianka.

Somorjaiak a junior és U23-as VB-n:

Sidó Bianka: 2. (K1 1 000), kiesett (K1 500)

Edo Strýček: 5. (C2 1 000), 7. (C2 500)

Vargha Boris: 7. (K2 500)

Lepi Máté: 9. (K2 1 000)

A Somorja és Vidéke havilap júliusi számában egy nagy interjút olvashatnak Sidó Biankával.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.

2024. Április 04. 09:29, csütörtök | Sport

Győzött a Boston és bebiztosította a hazai pálya előnyét az NBA rájátszásában

A Celtics megszerezte szezonbeli 60. győzelmét.