2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2022. Március 17. 09:59, csütörtök | Bulvár
Forrás: HVG

Sandra Bullock nem készít több filmet

Sandra Bullock nem készít több filmet

A színésznő egy időre biztosan kiszáll a hollywoodi álomgyárból, azt azonban ő sem tudta megmondani, mennyi időre, ill. hogy valaha visszatér-e a filmvásznakra.

Most ott kell lennie, ahol a legboldogabb – ezzel indokolta Sandra Bullock, hogy miért hagy fel a filmezéssel egy időre. A színésznő azt mondta, nem tudja, meddig marad távol a forgatásoktól, de most egy ideig szeretne otthon lenni a gyerekeivel, a 12 éves Louisszal és a 10 éves Lailával.

Bullock azt mondta, amikor dolgozik, nagyon komolyan veszi a munkáját, ami teljesen lefoglalja ilyenkor az idejét. Most viszont a teljes idejét a gyerekeinek, a családjának akarja szentelni.

A színésznő azonban a visszavonulás előtt még itt hagy egy filmet a rajongóinak, elkészült ugyanis Az elveszett város (The Lost City) című produkció, amelyben Daniel Radcliffe, Brad Pitt és Channing Tatum mellett szerepel. Bullock a filmben egy írót alakít, aki mindig egzotikus helyekről írt a népszerű romantikus kalandregényeiben. Miközben épp új könyvét promotálja, elrabolja egy különc milliárdos (Daniel Radcliffe), mert azt reméli, hogy az író elvezeti őt a legutóbbi könyvében található ősi elveszett város kincséhez. Ebből aztán hatalmas dzsungelkaland lesz, ahol Bullocknak Channing Tatummal kell összefognia.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.