2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2021. Február 17. 23:21, szerda | Világ
Forrás: HVG

Robbanás történt a LIDL németországi központjában

Robbanás történt a LIDL németországi központjában

Bomba robbant a németországi Neckarsulmban, a hírek szerint a támadás célpontja a LIDL szupermarket-lánc volt. A német lapok információi alapján hárman megsebesültek.

Az óriáscég központi irodájában egy levélbomba robbant fel, írják a német lapok. Ketten könnyebben, egy ember pedig súlyosan megsebesült. A sérülteket azonnal kórházba szállították, az épületet kiürítették, a környéket pedig lezárták. A levélbomba akkor lépett működésbe, amikor az egyik alkalmazott kinyitotta a borítékot.

Az egyik helyi lap szerint ez nem az első eset volt a környéken. A Heilbronner Stimme információi alapján nem messze Neckarsulmtól, Eppelheimben már korábban is előfordult egy hasonló eset, amikor is egy italgyártó cég egyik részlegénél robbant fel egy küldemény. Az illetőt akusztikus trauma érte, anyagi kár viszont nem keletkezett. Egyelőre nem bizonyított a két eset közötti összefüggés.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 10:49, szerda | Világ

Ezen a napon: Április 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.

2024. Április 03. 09:26, szerda | Világ

114 éves korában elhunyt a világ legidősebb férfija

A Guinness Rekordok Könyvébe 2022 májusában került be.

2024. Március 13. 15:47, szerda | Világ

Meghalt a férfi, akit több mint 70 évig vastüdő tartott életben

Még életében elvégezte a jogi egyetemet.

2024. Február 28. 15:15, szerda | Világ

Ezen a napon: Február 28.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.