2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2022. Március 26. 20:59, szombat | Bulvár
Forrás: The Playlist / Polygon

Rengetegen látták az új Halo-sorozatot

Rengetegen látták az új Halo-sorozatot

Bejött a várt papírforma: hatalmas siker a Halo videojáték alapján készült sorozat. Vannak kétesélyes projektet, nagyot ígérő nagyot bukók, de a Halo-tól nagyjából mindenki jó eredményt várt.

Afelől senkinek nem lehetett kétsége, hogy a játékadaptáció iránt hatalmas érdeklődés fog mutatkozni. S lőn, erre sor is került, a Paramount+ a jelek szerint nem véletlenül előlegezte meg a szériának a bizalmat, ugyanis a platform sajtóközleményéből kiderül, hogy a Halót a premier első 24 órájában annyian nézték meg, mint még soha semmi mást.

A Halo ezzel az 1883 tavaly év végi nézettségi rekordját adta át a múltnak, mely sorozat úgy volt képes csúcsot felállítani, hogy egy nagyon nézett tévés premier után került fel a Paramount+-ra. Előtte egy hónapig a Mayor of Kingstown volt a csúcstartó, azt megelőzően pedig a Star Trek: Picard, melynek premierje a Star Trek: Discovery nyitányát taszította le a trónról.

Címkék: Halo, sorozat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.