2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. Február 09. 19:04, kedd | Bulvár
Forrás: Chron.com

Rengeteg pénzt nyert a Super Bowl-ra beszaladó „őrült”

Rengeteg pénzt nyert a Super Bowl-ra beszaladó „őrült”

A Tampa Bay és a Kansas City között zajló LV. Super Bowl negyedik negyedében egy, a pályán keresztül szaladgáló rajongóra lettek figyelmesek a nézők. Mint kiderült, ez csak egy weboldal népszerűsítése akart lenni.

Ami szürreálisabbá tette az amúgysem megszokott helyzetet, az a férfi öltözéke volt. A szóban forgó ruhadarab ugyanis egy rózsaszín női fürdőruha volt egy hatalmas Vitaly Uncensored (Vitaly vágatlanul) felirattal a hátán. A 620,000 Twitter-követővel rendelkező Vitaly Zdorovetskiy magánakciójáról volt szó, ezzel ünnepelte meg a feliratkozók kerek számát.

A TMZ „idióta Super Bowl-rontónak” nevezte a férfit, aki roppant profánul reagált: „Csak mérgesek vagytok baz***g, ugyanis nekünk harminc másodperc alatt lett akkora nézettségünk, mint nektek egész működésetek alatt.”

Zdorovetskiynek még egy oka volt a nem mindennapi attrakcióra. A meccs előtt ugyanis valaki 50,000 dollárnyi pénzt tett meg egy fogadóirodában arra, hogy valaki biztosan beszalad majd a pályára. Nos, mint kiderült, ez ő maga volt, és az óvadékot leszámítva 360,000 dollárral lett gazdagabb.

Nem ez az első eset, hogy a rendhagyó üzleti modellben hívő „showman” figyelemfelkeltő akcióval próbálja nagyobbra duzzasztani követőinek számát. Ő volt az, aki 2017-ben a baseball döntő 5. meccsén, valamint a 2014-es NBA döntőn is beszaladt a pályára. A hülyeség egyébként családban maradt. Vitaly édesanyja a Krikett-világkupa döntőjén kísérelt meg hasonló akciót.

Címkék: Super Bowl, Vitaly

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.