2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2022. Október 22. 22:03, szombat | Sport
Forrás: somorja.sk

Remekeltek a somorjai sportolók a hétvége során

Remekeltek a somorjai sportolók a hétvége során

Dupla sikert hozott Somorja városának a hétvége, hiszen mind az SKK Somorja kosaras lányai, mind pedig az STK futballistái is begyűjtötték a maguk győzelemért járó pontjait.

Az SKK női kosárlabdacsapata az Extraligában 62:57-re legyőzte a YA Kassát, míg az STK Somorja focistái a Puhó otthonában diadalmaskodtak 1:0-ra.

A kosaras lányok nagyon jól kezdtek a kassaiak ellen, azonban a második negyedben megfordították a vendégek a meccset és ötpontos előnyt dolgoztak ki. A szünet után remekül játszottak Diósi Albert tanítványai, nyolc pont volt az előnyük. Ezután megtorpantak a lányok és fordított a Kassa. Végül azonban az óriási akarat meghozta a sikert és Somorján maradt a két pont.

SBK Somorja – YA Kassa 62:57

Negyedek: 16:9, 12:24, 21:8, 13:16

SKK Somorja: Marcová 27, Suja 16, Bábiková 6, Lüttmerdingová 6, Vargová 5, Lelkes 2, Šípková 0.

Nézőszám: 200

Az STK Somorja a szerdai fantasztikus Zsolna elleni diadal után folytatta a jó szereplését a bajnokságban is. A II. liga 14. fordulójában 1:0-ra győzött Puhón.

A somorjaiak jobban kezdtek és Csóka Bálint remek akciója után megszerezte a vezetést. A továbbiakban mindkét oldalon adódtak helyzetek, de további gól nem esett. ,,Egy nehéz mérkőzésen vagyunk túl, egy kellemetlen ellenfél ellen esővel áztatott nehéz talajon. Nagyon örülünk, hogy három ponttal tértünk haza. Nagyon büszke vagyok a csapatra,“ nyilatkozta honlapunknak Nagy Péter, a somorjaiak csapatkapitánya.

Puhó – STK Somorja 0:1 (0:1)

Góllövő: 17.Csóka

STK Somorja: Gyurákovics – Pančík, Lehotský (46.Jaroš), Marić-Bjekić, Bahi – Badjie, Nagy, Szolgai (57.Baez) – Demjanovič (57.Ferleťák), Owusu (84.Bögi), Csóka (76. Szabó)

Nézőszám: 220

Címkék: SKK, somorja, Sport, STK

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.