2024. február 22, csütörtök - Gerzson

Hírek

2023. November 27. 09:43, hétfő | Rendőrségi
Forrás: Teraz.sk

Rátámadt családjára egy férfi Vágsellyén

Rátámadt családjára egy férfi Vágsellyén

A helyszínre kiérkező mentősök megpróbálták újraéleszteni az áldozatokat, három személyen már nem tudtak segíteni.

Három ember meghalt, kettő pedig megsebesült egy vágsellyei lakóházban történt erőszakos támadás után. A hírről a közösségi hálón tájékoztatott a Szlovák Köztársaság Sürgősségi Orvosi Szolgálatának (OSZZS) operatív központja.

A mentősök a támadás helyszínén több áldozaton végeztekújraélesztést. "Három személyen már sajnos nem tudtunk segíteni, ők már kiérkezésünkkor nem mutattak életjeleket. Két másik személyt az első ellátást követően mellkasi sérülésekkel kórházakba szállítottuk" - közölte az OSZZS.

A TASR információi szerint nem sokkal öt óra után egy férfi késsel támadt négy másik személyre egy Vágsellyei lakóházban. Két személy a helyszínen meghalt, a másik kettőt súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba. A támadó a szörnyű tett elkövetése után nagy valószínűséggel kiugrott az ablakon.

Amint az később kiderült a támadó egy 23 éves fiatal férfi, aki a családjára támadt rá. A két túlélő a két szülő, a 17 éves testvérét halálosan megsebesítette. A harmadik halott kiléte egyelőre nem világos.

A rendőrségre 5 óra 26 perckor érkezett bejelentés a tragikus esetről, amely Vágsellye egyik városrészében, Vágvecsén történt. A helyszín vizsgálata jelenleg is folyamatban van. A rendőrök sürgős és megismételhetetlen eljárási folyamatokat hajtanak végre, ezért ez az összes információ, amivel jelenleg szolgálni tud a rendőrség - erősítette meg a Nyitra Megyei Rendőr-főkapitányság.

Forrás: teraz.sk

Címkék: gyilkosság, Vágsellye

Ezek érdekelhetnek még

2024. Január 16. 14:53, kedd | Rendőrségi

Pozsony: Tolvajok csaptak le egyes kórházak várótermeiben

A csalók fáradhatatlanok, és mindig új módokat keresnek arra, hogy kirabolják az embereket. Az utóbbi napokban olyan helyeken loptak, ahol a legkevésbé számítunk rá.

2024. Február 20. 10:28, kedd | Kzélet

A Tesco, a Billa és a Kaufland 50 új üzletet szeretne nyitni

Minden nagyobb üzletlánc bejelentette, hogy növelni kívánja az üzletei számát. Ezáltal Szlovákia különböző régióiban számos üzlettel bővül majd a kínálat.

2024. Február 20. 09:01, kedd | Világ

Az EU-tagállamok humanitárius szünetre szólították fel Izraelt

Az államok ismételten felszólították Izraelt, hogy ne indítson támadást a Gázai övezet déli részén fekvő Rafah városa ellen, ahol a palesztin enklávé 2,4 millióra becsült lakosságának több mint fele húzza meg magát.

2024. Február 19. 09:34, hétfő | Sport

NHL: A Pittsburgh visszavonultatta Jágr mezét

Jágr a Pittsburghben kezdte NHL-pályafutását, amellyel kétszer nyert Stanley Kupát.