2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2020. Június 13. 16:30, szombat | Sport
Forrás: fcdac.sk, fortunaliga.sk

Rajtol a Fortuna liga

Rajtol a Fortuna liga

- A nyitóképen látható teltház még nem jöhet számításba -
Majdnem 4 hónap után újra pályára lépnek a Fortuna liga csapatai. A DAC a Nagymihály csapatát fogadja szombaton 20:00-kor.

A DAC először lép pályára Bernd Storck vezetésével. Az új edző június 1-től irányítja a csapatot. Rossz hír, hogy Németh Krisztián, aki a DAC egyik legnagyobb idei igazolása, lábtörés miatt ebben a szezonban már nem lép pályára.

A meccsen maximum 500 fő lehet jelen a jelenleg érvényben lévő óvintézkedések miatt. A személyzet, csapatok, játévezetők mellett még valamivel kevesebb, mint 300 ember nézheti a helyszínen a DAC idei első felsőházi összecsapását. "Bár a show folytatódik, a bajnokság újraindul, csakhogy az állami szervek továbbra is veszélyesebbnek ítélik meg a nyitott stadionokat, mint a mozikat, a múzeumokat vagy a bevásárlóközpontokat. Vagy akár a sztriptízbárokat. Ezért a bajnoki találkozókon csak egy maréknyi szurkoló lehet jelen" - írja az fcdac.sk.

A liga minden résztvevőjét tesztelték koronavírusra, mindenki tesztje negatív lett.

A felsőház első fordulójának összecsapásai

Slovan - Rózsahegy 13.6., 18:00

DAC - Nagymihály 13.6., 20:00

Zsolna - Nagyszombat 14.6., 18:00

Nyitókép: hvg.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.