2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. Május 11. 23:58, szerda | Bulvár
Forrás: Telegram • The Sun

Putyin ismét apuka lesz • Ezúttal azonban semmi ilyesmi nem volt tervben

Putyin ismét apuka lesz • Ezúttal azonban semmi ilyesmi nem volt tervben

Vlagyimir Putyin állítólag dühöng. Ennek oka pedig nem más, minthogy 70 évesen ismét apuka lesz. A politikusra kellemetlen meglepetésként hatott a hír: volt szeretője ismét várandós.

Az Alina Kabajevával folytatott, meglehetősen ügyetlenül titkolt viszonyból eddig legalább két fia született az orosz vezérnek. Állítólag több utód nemzését nem is tervezte, ezért sokként érte őt mikor megtudta: volt szeretője ismét babát vár. A hírt a The Sun magazin hozta le.

Az orosz General SVR Telegram derített fényt a helyzetre, beszámolójuk szerint a “világ leghajlékonyabb nőjeként” is ismert Alina Kabajeva terhes. A hír bevezetője így szólt: “Putyin megtudta, hogy volt szeretője ismét állapotos, és állítólag ez egyiküknek sem volt tervben.”

A hírt nyilván óvatosan kell kezelnünk, az orosz General Telegram állításait egyelőre egyetlen releváns hírügynökség sem erősítette meg. A cikk szerint Putyin akkor szerzett tudomást Kabajeva állapotáról, amikor éppen a Vörös téren tartott győzelmi napi beszédére készült Moszkvában. Putyin, aki elvált és minden jel szerint rákban, valamint Parkinson-kórban is szenved, nem akarta, hogy ezt a fontos eseményt bármi is megzavarja. Az elhangzott beszédet követően azonban ismét szárnyra kaptak a romló egészségügyi állapotáról szóló pletykák.

Putyin egyébként sosem ismerte be a Kabajevával folytatott viszonyát. A nő állítólag 2015-ben Svájcban rejtőzködött a sajtó tekintete elől, itt született meg első, Putyinnal közös gyermekük. Ha igazak az állítások, a másodikat 2019-ben, már Moszkvában hozta világra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.