2022. július 2, szombat - Ottó

Hírek

2022. Május 11. 23:58, szerda | Bulvár
Forrás: Telegram • The Sun

Putyin ismét apuka lesz • Ezúttal azonban semmi ilyesmi nem volt tervben

Putyin ismét apuka lesz • Ezúttal azonban semmi ilyesmi nem volt tervben

Vlagyimir Putyin állítólag dühöng. Ennek oka pedig nem más, minthogy 70 évesen ismét apuka lesz. A politikusra kellemetlen meglepetésként hatott a hír: volt szeretője ismét várandós.

Az Alina Kabajevával folytatott, meglehetősen ügyetlenül titkolt viszonyból eddig legalább két fia született az orosz vezérnek. Állítólag több utód nemzését nem is tervezte, ezért sokként érte őt mikor megtudta: volt szeretője ismét babát vár. A hírt a The Sun magazin hozta le.

Az orosz General SVR Telegram derített fényt a helyzetre, beszámolójuk szerint a “világ leghajlékonyabb nőjeként” is ismert Alina Kabajeva terhes. A hír bevezetője így szólt: “Putyin megtudta, hogy volt szeretője ismét állapotos, és állítólag ez egyiküknek sem volt tervben.”

A hírt nyilván óvatosan kell kezelnünk, az orosz General Telegram állításait egyelőre egyetlen releváns hírügynökség sem erősítette meg. A cikk szerint Putyin akkor szerzett tudomást Kabajeva állapotáról, amikor éppen a Vörös téren tartott győzelmi napi beszédére készült Moszkvában. Putyin, aki elvált és minden jel szerint rákban, valamint Parkinson-kórban is szenved, nem akarta, hogy ezt a fontos eseményt bármi is megzavarja. Az elhangzott beszédet követően azonban ismét szárnyra kaptak a romló egészségügyi állapotáról szóló pletykák.

Putyin egyébként sosem ismerte be a Kabajevával folytatott viszonyát. A nő állítólag 2015-ben Svájcban rejtőzködött a sajtó tekintete elől, itt született meg első, Putyinnal közös gyermekük. Ha igazak az állítások, a másodikat 2019-ben, már Moszkvában hozta világra.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 15:33, csütörtök | Bulvár

HBO: Folytatjuk a True Detective-szériát

Megkapja várva várt, negyedik évadát a magyar nyerlven “A Törvény nevében” című sorozat, amely hatalmas siker volt mind az USA-ban, mind a világ többi részén.

2022. Június 30. 15:32, csütörtök | Bulvár

Íme Jason Momoa fantasy-sorozatának harmadik évada

Már nem kell sokat várniuk a széria rajongóinak és érkezik a See című fantasy harmadik évada. Íme a teljes kedvcsináló.

2022. Június 30. 15:16, csütörtök | Bulvár

Előzetes • Folytatódik a High School Musical

Sokak örömére (és bánatára) folytatódik a 2000-es évek egyik legmegosztóbb Disney-s szériája, a High School Musical. Íme a kedvcsináló.

2022. Június 27. 18:16, hétfő | Bulvár

A komáromi Magyar Roland a Konyhafőnök második évadában

Június 20-án elrajtolt a “Mestercukrász” második évada az RTL Klubon. Az idei évadban egy hazainak, a komáromi Magyar Rolandnak szurkolhatunk.