2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2024. Január 16. 14:53, kedd | Rendőrségi
Forrás: Cas.sk

Pozsony: Tolvajok csaptak le egyes kórházak várótermeiben

Pozsony: Tolvajok csaptak le egyes kórházak várótermeiben

A csalók fáradhatatlanok, és mindig új módokat keresnek arra, hogy kirabolják az embereket. Az utóbbi napokban olyan helyeken loptak, ahol a legkevésbé számítunk rá.

Ezúttal úgy döntöttek a tolvajok, hogy Pozsony több kerületében, az orvosok várótermeiben csapnak le a mit sem sejtő áldozatokra.

"Két lopás történt az óvárosi kórházak várótermeiben. Az első esetben az áldozatot egy ismeretlen férfi szólította meg, aki szóba elegyedett vele, majd kihasználva az alkalmat ellopta az idős ember táskájából a mobiltelefonját és a pénztárcáját. Az idős ember kiabálni kezdett az ismeretlen férfival, hogy adja vissza neki a pénztárcáját. A férfi engedelmeskedett és visszaadta a tárcát. Az idős ember csak később vette észre, hogy a mobiltelefonja is eltűnt. Egy másik áldozatnak a vizsgálat során a váróteremben, a kabátjából lopták el a pénztárcáját. A fenti esetekkel Pozsony I. kerületi rendőrkapitányságának rendőrei foglalkoznak" - tájékoztattak a közösségi oldalon a törvény emberei.

Hasonló eset történt egy idősebb nővel a pozsonyi Limbová utcában. Az orvosi rendelőben várakozva elvesztette a pénztárcáját, amelyet egy ismeretlen férfi lopott el. "A férfi megragadta az alkalmat, hogy ellopja a pénztárcát az idős asszony táskájából. Az üggyel Pozsony III. kerületi rendőrkapitánysága foglalkozik.

Az V. pozsonyi kerület rendőrei is hasonló esettel foglalkoznak, mivel az Antolská utcai kórház egyik várótermében ismeretlen tettes ellopta a sértett pénztárcáját, amelyet a mellette elhelyezett táskájában tartott" - közölte a rendőrség. Felhívják a polgárok figyelmét, hogy az orvosi várótermekben is legyenek óvatosak, és semmiképpen ne veszítsék szem elől a személyes holmijukat.

Forrás: cas.sk

Címkék: kórház, rablás, tolvajok

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 14. 16:44, vasárnap | Rendőrségi

Ne kössük mindenki orrára, mikor és hová megyünk nyaralni

A rendőrség nem ajánlja, hogy bárki is a közösségi hálón bejelentse, hogy épp kirándulni megy, ahogy azt sem, hogy valaki a nyaralás alatt aktuális fényképeket töltsön fel a közösségi oldalára.

2024. Július 04. 14:30, csütörtök | Rendőrségi

Megváltozott a miniszterelnök elleni merénylet jogi minősítése

A vádlott ellen most terrortámadás különösen súlyos bűncselekménye miatt indítanak eljárást.

2024. Május 31. 07:31, péntek | Rendőrségi

Nagyszabású rendőri fellépést váltott ki a hamis bombariadó Bécsben

A rendőrség nagyszabású akciót indított, amelynek során a rendőrök átkutatták az állomás környékét.

2024. Május 16. 10:02, csütörtök | Rendőrségi

Kaliňák: A miniszterelnök állapota a műtét után stabil, de még mindig súlyos

A kórház szóvivője hozzátette, hogy két sebészcsoport öt órán keresztül operálta a miniszterelnököt. Jelenleg az intenzív osztályon ápolják.