2021. szeptember 23, csütörtök - Tekla

Hírek

2021. Július 28. 15:28, szerda | Kzélet
Forrás: cas.sk

Pozsony: biztonsági okokból lezárják a Grassalkovich-kertet

Pozsony: biztonsági okokból lezárják a Grassalkovich-kertet

Pozsony-Óváros önkormányzata csütörtökön és pénteken biztonsági okokból lezárja az Elnöki palota mögött található Grassalkovich-kertet.

Ennek oka az a tüntetés, amelyet az Elnöki palota elé hirdettek a járványügyi törvény ellen tiltakozók. „A lépést alaposan megfontoltuk, egyeztettünk a rendőrséggel, és arra a következtetésre jutottunk, hogy biztonsági kockázatot jelentene, ha a tüntetések idejére nyitva hagynánk a kertet,” írja az Önkormányzat.

A tüntetők, akik az elmúlt hét során több alkalommal is a Parlament épülete előtt fejezték ki nemtetszésüket az új törvénnyel kapcsolatban, már korábban jelezték, hogy ezen a héten az Elnöki palota felé veszik az irányt.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 20. 15:43, hétfő | Kzélet

Hivatalos! Štefan Hamran lett az új rendőrfőnök

Roman Mikulec belügyminiszter ma kinevezte ideiglenes rendőrfőnöki pozícióba Štefan Hamrant.

2021. Szeptember 19. 17:02, vasárnap | Kzélet

Manny Pacquiao indul az elnökválasztáson

A bokszoló a PDP-Laban nevű kormánypárt színeiben vág neki a fülöp-szigeteki választásoknak. A Pacman becenévre hallgató ökölvívót a sporttörténelem egyik legnagyobb harcosaként tartják számon.

2021. Szeptember 16. 14:24, csütörtök | Kzélet

Ferenc pápa a hazaútról üzent Szlovákiának

A Szentatya megígérte, hogy imádkozni a fog a szlovák nép nyugalmáért és üdvéért. Mindezt a Rómába vezető repülőgépről üzente nekünk – írja a cas.sk portál.