2021. szeptember 23, csütörtök - Tekla

Hírek

2021. Július 29. 14:06, csütörtök | Kzélet
Forrás: cas.sk

Pozsony: a tüntetők újabb utcákat torlaszoltak el

Pozsony: a tüntetők újabb utcákat torlaszoltak el

Az Elnöki palota előtt tüntető tömeg elfoglalta a Hodža teret és a környező utcák egy részét is. Blokkolva van az Óvárosi utca, a Frigyes főherceg-út, a Stefánia-út és a Hodža tér körüli kereszteződés.

A városközpontban több helyen is forgalmi dugók alakultak ki, az említett szakaszokon felfüggesztették a 83,84,93,147,203,207 és a 212 járatokat. A környéken motoros tüntetőket látni. Az Elnöki palota előtt reggel óta többszáz ember tüntet, így kifejezve nem tetszésüket a nemrég elfogadott járványellenes törvénnyel kapcsolatban. Kevéssel 11:00 után a tüntető tömeg a teret elhagyva leblokkolta a palotát körülvevő utakat és utcákat mindkét irányban. A tüntetésre senki nem kapott engedélyt, a rendőrség ezért már megtette a szükséges lépéseket. Jelenleg is zajlik a helyzetfelmérés és az eset kiértékelése. A helyszínen már feltűntek az első kommandósok is.

Címkék: pozsony, tüntetés

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 20. 15:43, hétfő | Kzélet

Hivatalos! Štefan Hamran lett az új rendőrfőnök

Roman Mikulec belügyminiszter ma kinevezte ideiglenes rendőrfőnöki pozícióba Štefan Hamrant.

2021. Szeptember 19. 17:02, vasárnap | Kzélet

Manny Pacquiao indul az elnökválasztáson

A bokszoló a PDP-Laban nevű kormánypárt színeiben vág neki a fülöp-szigeteki választásoknak. A Pacman becenévre hallgató ökölvívót a sporttörténelem egyik legnagyobb harcosaként tartják számon.

2021. Szeptember 16. 14:24, csütörtök | Kzélet

Ferenc pápa a hazaútról üzent Szlovákiának

A Szentatya megígérte, hogy imádkozni a fog a szlovák nép nyugalmáért és üdvéért. Mindezt a Rómába vezető repülőgépről üzente nekünk – írja a cas.sk portál.