2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. Szeptember 06. 20:21, hétfő | Világ
Forrás: cas.sk

Pozitív hírek: Egy álom mentette meg Sarah életét

Pozitív hírek: Egy álom mentette meg Sarah életét

A Mail Online cikke szerint a harmincéves Sarah Southern azt álmodta, hogy rákos és el kell mennie egy orvoshoz. Mint kiderült, szervezetét már tényleg megtámadta a gyilkos kór.

Az álmot még 2019-ben álmodta. „Sokra már nem emlékszem, de azt tudom, hogy álmomban valaki azt mondta: menjek orvoshoz, mert beteg vagyok és gondjaim lehetnek,” mondta. A lány az ösztöneire hallgatva azonnal elment egy szűrésre, amely kimutatta a rákot. „Az álom megmentette az életemet,” mondta Sarah.

Az orvosok egy melanómát diagnosztizáltak, de nem ez volt az egyetlen dolog, amivel az akkor 27 éves lánynak meg kellett küzdenie. Miután élettársa megtudta, milyen betegsége van, azonnal szakított vele. „Emlékszem, milyen tekintettel nézett rám akkor. Sosem láttam még ilyet – mintha én lettem volna a legkellemetlenebb és legundorítóbb ember a Földön,” emlékszik vissza Sarah.

Sarah betegségét ráadásul egy műtéttel orvosolták, tehát sem a haja nem hullott volna ki, sem kemoterápiára nem lett volna szüksége. A kemény pofon azonban nem tántorította el a lányt, harcolt és legyőzte a betegséget, igaz közben 14 kilót fogyott. Ezután befejezte tanulmányait, előléptették a munkahelyén és bővítette baráti körét is.
Visszatekintve Sarah már csak hálás volt barátjának, ugyanis a tőle kapott aljas pofon adott neki erőt és eltökéltséget a betegség legyőzéséhez.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 10:49, szerda | Világ

Ezen a napon: Április 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.

2024. Április 03. 09:26, szerda | Világ

114 éves korában elhunyt a világ legidősebb férfija

A Guinness Rekordok Könyvébe 2022 májusában került be.

2024. Március 13. 15:47, szerda | Világ

Meghalt a férfi, akit több mint 70 évig vastüdő tartott életben

Még életében elvégezte a jogi egyetemet.

2024. Február 28. 15:15, szerda | Világ

Ezen a napon: Február 28.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.