2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2022. Május 06. 13:26, péntek | Sport
Forrás: samorin.sk

Pomlé Run 2022: Forgalomkorlátozásokra kell számítanunk Somorján

Pomlé Run 2022: Forgalomkorlátozásokra kell számítanunk Somorján

Idén kilencedik alkalommal szervezik meg a PomléRun futóversenyt, amelynek startja az x-bionic® sphere sportlétesítményben lesz, majd pedig a versenyzők ide is térnek vissza.

A pálya nyomvonala a következő: x-bionic® sphere – Tölgyfa utca – Szederfa utca – Kolostor utca – Fő utca – Gazdasor – Pozsonyi út (I/63) – Pomléi út – Pomlé park és vissza ugyanazon az útvonalon a Szederfa utcáig – Csölösztői út (az út menti járdán) – Tölgyfa utca – x-bionic® sphere.Vasárnap az említett utcákban és az I/63-as számú országúton is 10.15-től 12.00 óráig teljes útlezárásra kell számítani.

A Dunaszerdahely felől érkező autósoknak azt ajánlják, hogy kerüljék el a várost, legjobb esetben Úszor felé. Mint megszokhattuk a verseny ideje alatt lezárnak minden olyan utat és utcát, amely keresztezi a PomléRun 2022 útvonalát. A Kertész és a Kolostor utca, illetve a Kertész és az Iskola utca kereszteződésében a forgalmat időnként átengedik majd, de hosszú várakozási idővel kell számolni. A város négy pontján a városi rendőrség munkatársai irányítják majd a forgalmat.

A verseny napján az x-bionic® sphere-t a résztvevők és a közönség a Csölösztői úton keresztül közelítheti meg. Parkolás a szálloda előtti fő parkolóban vagy az x-bionic® aquatic sphere előtt, illetve a kavics borítású parkolóhelyeken - írja a somorja.sk városi portál.

A futóversenyek nyomvonala.

Címkék: Pomlé Run, somorja

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.