2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2023. Január 01. 18:16, vasárnap | Bulvár
Forrás: hvg.hu

Őrizetbe vették Andrew Tate-et

Őrizetbe vették Andrew Tate-et

Helyt adott a rendőrség kérésének egy román bíróság, így 30 napig őrizetben tarthatják az influencer Andrew Tate-et.

Emberkereskedelem és nemi erőszak vádjával vették őrizetbe Tate-et a testvérével, Tristannal együtt csütörtökön. A hatóságok további bűncselekménnyel vádolják a testvérpárt: állítólag két román férfi segítségével "szervezett bűnözői csoportot" működtetett a brit-amerikai influencer.

Tristant és a két másik férfit szintén őrizetbe vette a bukaresti bíróság. A 36 éves influencer egyelőre nem nyilatkozott a vádakról.

Az őrizetbe vétele után azonban Twitter-fiókjáról az 1999-es Mátrix című filmre utaló tweetet küldött. "A Mátrix elküldte az ügynökeit" - állt a bejegyzésben. A fiók a Twitter tulajdonosa, Elon Musk által közzétett Mátrix-mémeket is retweetelte. - írja a hvg.hu hírportál.

A két testvér ügyvédje azt nyilatkozta a BBC-nek, hogy mindketten fenntartották a hallgatáshoz való jogukat az őrizetbe vételi meghallgatásuk során. A 36 éves férfit egy "fogvatartási központban" fogják tartani - nyilatkozta a rendőrség szóvivője a BBC-nek.

Csütörtök este a romániai Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Nyomozó Igazgatóság közleményt adott ki, amelyben nem nevezte meg a Tate testvéreket. A nyilatkozatban az állt, hogy két brit és két román állampolgárt gyanúsítanak azzal, hogy egy emberkereskedő csoport tagjai. A közlemény szerint a hatóságok hat embert azonosítottak, akiket állítólag "szexuálisan kizsákmányolt" egy "szervezett bűnözői csoport". A rendőrség állítása szerint az áldozatokat a brit állampolgárok "toborozták". Az áldozatokat erőszakkal vették rá pornográf tartalmú szereplésre.

Forrás: hvg.hu

Címkék: Andrew Tate, bulvár

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.