2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2022. Június 18. 20:07, szombat | Bulvár
Forrás: Variety • Hollywood Reporter

Nincs megállás: jön az élőszereplős Herkules-film

Nincs megállás: jön az élőszereplős Herkules-film

A Disney-gőzhengert talán már meg sem lehet állítani. Az amerikai óriás, folytatva a bevált receptet, újabb híres animációját adaptálja a filmvászonra.

A legutóbbi alkotásokat végignézve úgy tűnhet, hogy a Disney ráállt a rossz adaptációk sorozatos, futószalagon való gyártására. Azt azonban hajlamosak vagyunk elfeledni, hogy ezek a bűnrossz élőszereplős verziók egytől-egyig szépen tejelnek a mozipénztáraknál.

A Disney-nek hihetetlenül bejöttek eddig a korábbi animációs filmjeik alapján készített élőszereplős filmek, a közönség is kifejezetten jól reagált rájuk, így nem csoda, hogy korábban már jó párat bejelentettek (Robin Hood, A kis hableány, Hófehérke és a hét törpe, Macskarisztokraták). A legközelebb azonban a Herkules valósulhat meg, hiszen rendezőt kapott a projekt.

A Herkules című Disney-animáció egyik híres betétdala magyarul

A filmet a Variety értesülései szerint az a Guy Ritchie rendezheti meg, aki 2019-ban az Aladdin élőszerepős változatát vitte hatalmas sikerre. Az 1997-es animációját újrázásában az egyik fő tettestárs a Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings írója, Dave Callaham lesz, aki a The Hollywood Reporter értesülései szerint a forgatókönyvet írhatja meg. Arról már nem szól a fáma, hogy mozis premiernek szánják-e vagy Disney+-osnak, de az IP népszerűségének mértéke talán utóbbira utalhat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Május 03. 10:38, péntek | Helyi

Somorja: Májustól már online is meg lehet vásárolni a parkolókártyákat

Májustól Somorja városa is csatlakozott a ParkDots.com parkolási alkalmazáshoz, amely többek között Pozsony, Kassa, Érsekújvár és Dunaszerdahely lakosai számára is elérhetővé teszi az online parkolási rendszert.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.