2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2022. Március 29. 13:33, kedd | Bulvár
Forrás: The Playlist

Nicholas Cage saját magát alakítja legújabb agymenésében

Nicholas Cage saját magát alakítja legújabb agymenésében

Az egyébként komoly neveket felvonultató alkotáshoz már plakát is érkezett. Véleményem szerint ez vagy borzasztó vagy zseniális lesz. Nincs köztes lehetőség.

A The Unbearable Weight of Massive Talent a Lionsgate stúdió akciókomédiája lesz Tom Gormican rendezésében, aki egyébként a forgatókönyvet is írta Kevin Etten közreműködésével, és mint a frissen kiadott plakátján is látszik, a főszereplője Nicolas Cage, aki Nick Cage-et alakítja.

A sztori középpontjában Cage lesz, akit egy gazdag ember, aki egyben nagy rajongó szerződtet némi reprezentálásra, azonban az illetőt lebuktatni szándékozó CIA feltűnése kicsit megkavarja a dolgokat. Már a koncepciója alapján nagyon izgalmas projektnek tűnt Nicolas Cage új filmje, melyet egyébként részben Magyarországon forgattak, hát még nemrég kiadott előzetes láttán, azt sem érdemes kihagyni.

Címkék: film, Hollywood, mozi, Nick Cage

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.