2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2021. Október 10. 21:16, vasárnap | Világ
Forrás: AFP

Nézők előtt, színpadon halt meg egy orosz színész

Nézők előtt, színpadon halt meg egy orosz színész

A világhírű Moszkvai Nagyszínház (Bolsoj) egyik színésze életét vesztette egy előadás közben történt baleset során. A hírt, orosz forrásokra hivatkozva az AFP hírügynökség erősítette meg.

A baleset Nyikolaj Rimszkij-Korszakov Sadko című darabjának két felvonása között történt. „Az előadást azonnal megszakítottuk, a nézőket pedig megkértük, hogy fáradjanak ki a teremből,” nyilatkozta az Interfax hírügynökségnek a színház sajtóosztálya. A moszkvai nyomozóbizottság nyilatkozatban közölte, hogy vizsgálják a 37 éves előadó halálának körülményeit. A színész nevét nem hozták nyilvánosságra, de annyit elárultak, hogy a férfi még a mentő érkezése előtt belehalt sérüléseibe.

Szemtanúk beszámolói szerint a színész minden bizonnyal a rossz oldalon hagyta el a színpadot, az ereszkedő színpadkonstrukció pedig maga alá gyűrte. A balesetet követően azonnal leengedték a függönyt, a nézőket távozásra szólították fel és mindenkinek visszafizették a jegyek árát.

Címkék: baleset, Moszkva

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 10:49, szerda | Világ

Ezen a napon: Április 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.

2024. Április 03. 09:26, szerda | Világ

114 éves korában elhunyt a világ legidősebb férfija

A Guinness Rekordok Könyvébe 2022 májusában került be.

2024. Március 13. 15:47, szerda | Világ

Meghalt a férfi, akit több mint 70 évig vastüdő tartott életben

Még életében elvégezte a jogi egyetemet.

2024. Február 28. 15:15, szerda | Világ

Ezen a napon: Február 28.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.