2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2022. Szeptember 03. 16:49, szombat | Magyarország
Forrás: RTL Klub

Nevet változtat az RTL Klub, mostantól csak simán RTL lesz

Nevet változtat az RTL Klub, mostantól csak simán RTL lesz

A csatorna idén ünnepli 25. születésnapját, aminek alkalmából egy kis re-brandinget kap a márkanév is.

Nem csak a TV2, hanem az RTL Klub is idén ünnepli 25. születésnapját, és ez alkalomból utóbbi teljesen megújul, "új arculattal egyszerűsíti és harmonizálja márkaarchitektúráját az RTL brand alatt". Ez nem csak vizuális imidzsváltást jelent, hanem azt is, hogy új nevet kapnak bizonyos RTL-es csatornák és a digitális felületek is. A változás érinti az RTL Klub anyacsatornát is: 25 év után új nevet kap az RTL Klub, és nemsokára RTL néven lesz majd elérhető. Az RTL+ csatorna RTL Három néven folytatja, míg az RTL II pedig RTL Kettő lesz.

A közlemény szerint "az RTL Magyarország az anyavállalat RTL Group új arculatát vezeti be, csatlakozva az egységes, vállalatcsoport-szintű vizuális világhoz." A név-és arculatváltás szeptember közepétől év végéig több lépcsőben, fokozatosan zajlik majd. A fő csatornának színes, minden helyzetben változó logója lesz, mindig az adott tartalomhoz adaptálódik majd a logó színezése.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.