2022. november 29, kedd - Taksony

Hírek

2022. Szeptember 06. 08:31, kedd | Bulvár
Forrás: Hollywood Reporter • Wikimedia

Nem sajnálja sorozataira a pénzt az Amazon Prime

Nem sajnálja sorozataira a pénzt az Amazon Prime

Nem elég, hogy az Amazon streaming-szolgáltatóján mutatkozott be minden idők legdrágább szériája a Gyűrűk-ura: A Hatalom gyűrűi képében, de érkezik hozzájuk a második legdrágább sorozat is.

A Russo-testvérek tévésorozat, a Prime Videora érkező Citadel költségvetése már olyannyira elszabadult, hogy a The Hollywood Reporter tudósítása szerint a tervezett 160 millió dolláros projekt büdzséje az elmúlt években már 250 millió dollár fölé került az újraforgatásoknak, valamint a korábbi ambícióknak köszönhetően. A Priyanka Chopra Jonas és Richard Madden, valamint Stanley Tucci főszereplésével készített kémtörténet ugyanis többszöri kreatív újragondoláson esett át, ami hatására több író és rendező is kiszáll a szériából.

Anthony és Joe Russo globális eventsorozatából, többek között amerikai, indiai, olasz és mexikói változat is készülne. Russóék eredetileg a Josh Appelbaum, André Nemec, Jeff Pinkner és Scott Rosenberg kvartettet szerződtették showrunnernek, akik a szkriptek mellett az olykor egyszerre 3 unitot alkalmazó forgatást irányították, de a jelek szerint a koncepciót illetően elég komoly kreatív nézeteltérések merültek fel. És azt továbbra sem tudjuk, hogy konkrétan mi lenne a széria sztorija.

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 24. 15:38, csütörtök | Bulvár

Állítólag meztelen jelenetek is lesznek az új Avatar-filmben

Ennek ellenére a mozi PG-13-as besorolást kapott, így azt fiatalok is megnézhetik.

2022. November 07. 17:25, hétfő | Bulvár

Megkapta magyar címét a Flash-film

A DC régóta raktáron heverő szuperhősfilmje Hibrid címen fut majd a magyar mozikban.

2022. November 06. 08:42, vasárnap | Bulvár

Meghalt Aaron Carter popénekes

A közönségnek elsősorban a Back Street Boys-os Nick Carter öccseként maradhatott meg, de Aaron már kilenc éves korától popsztárnak számított. Harmincnégy évesen érte a halál.

2022. November 01. 22:34, kedd | Bulvár

Januárban érkezik hozzánk a Last of Us-sorozat

Megvan a Last of Us közép-európai premierdátuma.