2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2023. Június 20. 10:38, kedd | Sport
Forrás: Teraz.sk

NBA: Bradley Beal a Phoenix Suns-hoz igazolt

NBA: Bradley Beal a Phoenix Suns-hoz igazolt

Bradley Beal-t a Wizards draftolta 2012-ben, ahol húzóemberré nőtte ki magát az évek alatt. A szerződése alapján minden vele kapcsolatos cserét megvétózhatott, azonban ezt nem tette meg és immár a Suns játékosa.

Az egész karrierjét Washingtonban lejátszó Beal 11 év után NBA-mezt vált. Phoenix-be cserélték Chris Paul-ért. Jelenleg már mindkét csapat megerősítette a megállapodást, a csere csak a draftot követően válhat hivatalossá, ami a tervek szerint június 22-én lesz.

Beal volt a Wizards sztárja, húzóembere, 2012-es draftolása óta, és jelenlegi szupermax szerződése megengedte, hogy ő válasszon célcsapatot, ha el szeretnék őt cserélni, illetve megvétózhatta a neki nem tetsző cseréket. Úgy alakult a helyzet, hogy beleegyezett a Suns-hoz való csatlakozáshoz, és ezzel a csapat negyedik max-szerződéses játékosa lesz Deandre Ayton, Devin Booker és Kevin Durant mellett. A Phoenix új tulajdonosa, Mat Ishbia a következő szezonban 163 millió dollárt költ ennek a négy játékosnak a fizetésére, ezzel kinyilvánítva azt a vágyát, hogy akár a fizetési sapka túllépése árán is megszerezze a klub történetének első címét. Elődje, Robert Sarver elutasította a sapka átlépését.

Washington hajlandó Paul szerződésének elfogadására, de nem számol azzal, hogy a 38 éves sztárveterán a csapatban játsszon. A Wizards a tavalyi szezonban nem jutott be a rájátszásba, és megkezdődött a csapat újjáépítése. Paul-t nagy valószínűséggel kivásárolják szerződéséből vagy keresnek neki egy harmadik csapatot - írja az ESPN.

Forrás: teraz.sk

Címkék: Bradley Beal, NBA

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.