2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2021. Július 26. 14:20, hétfő | Bulvár
Forrás: Blikk.hu / Nyitókép: Fülöp Dániel

NapiCiki: Gáspár Zsolti nem ismeri az ábécét

NapiCiki: Gáspár Zsolti nem ismeri az ábécét

Gáspár Győzike testvére, Zsolt szemmel láthatóan hadilábon áll az ábécé betűivel, egészen pontosan a magánhangzók és a mássalhangzók közötti különbséggel.

A Farm VIP gazdájának a Szerencsekerék című feltámasztott műsorban a mássalhangzókkal és a magánhangzókkal akadt problémája. A Kasza Tibi vezette szórakoztatóműsorban nem szerepelt valami fényesen, annak ellenére sem, hogy felesége puskát is készített neki.

„Nem tudom, melyek a mássalhangzók és a magánhangzók. Mindent összekevertem, még annak ellenére is, hogy a feleségem puskát készített nekem,” nyilatkozta Zsolti, majd hozzátette: „az kavarhatott meg, hogy utoljára 35 évvel ezelőtt ültem iskolapadban, akkor tanultam az ábécét, és már akkor is zavar volt bennem e téren.

Elmondása szerint készült is a műsor előtt, de mire odaért, mindent elfelejtett. A kudarc azonban nem törte le Zsoltit, ő nem versenyezni, hanem nevetni ment a Szerencsekerékbe, amelynek maga is nagy rajongója.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.