2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2020. Október 28. 14:45, szerda | Rendőrségi
Forrás: TASR

NAKA: A Vihar fedőnevű akció keretén belül több személyt is letartóztattak

NAKA: A Vihar fedőnevű akció keretén belül több személyt is letartóztattak

POZSONY, október 28. (TASR) - a Nemzeti Bűnüldöző Ügynökség (NAKA) a Vihar fedőnevű akció keretén belül több személyt is letartóztatott.

A TASR hírügynökségnek ezt az információt Michal Slivka, a Rendőrség Igazgatóságának szóvivője erősítette meg azzal, hogy a folyamatban lévő nyomozás miatt nem közölhetnek több infomációt. Több médium is arról számol be, hogy az ügynökség beavatkozása során bírósági környezetből vett őrizetbe személyeket. Az Aktuality.sk a fogvatartottak között említi a Legfelsőbb Bíróság volt alelnökét, Jarmila Urbancovát, a Legfelsőbb Bíróság bíróját, Jozef Kolcunt, valamint a Pozsony I. Járási Bíróság volt alelnökét, Katarína Bartalskát. A Denník N hírportál Zoroslav Kollár ügyvéd őrizetbe vételéről is tájékoztat. A JOJ televízió pedig a pozsonyi bírónő, Otília Doláková letartóztatásáról számol be. A Markíza televízió információi alapján az igazságügyi minisztérium volt államtitkárát, Monika Jankovskát a NAKA nyitrai osztályára vitték be. A televízió szerint a Pozsonyi Kerületi Bíróság bíróját, a korrupcióval vádolt Richárd Molnárt is a NAKA elé vitték.

Címkék: NAKA, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.