2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2021. Február 13. 15:29, szombat | Sport
Forrás: HC DAC / dunaszerdahelyi.sk

Mostantól élőben nézhetjük a dunaszerdahelyi kézis lányok meccseit – ma 18:00-tól HC DAC – Plzeň

Mostantól élőben nézhetjük a dunaszerdahelyi kézis lányok meccseit – ma 18:00-tól HC DAC – Plzeň

Akár okostelefonunkon vagy tabletunkon is figyelemmel követhetjük a dunaszerdahelyi HC DAC csapat mérkőzéseit. A közvetítési rend csak egy gyors regisztrációt ír elő, és már mehet is a meccs! / Fotó: HC DAC facebook

Jó hír, hogy a Szlovák Kézilabda Szövetség és a Niké sportfogadási iroda egy különleges szerződés értelmében együttműködésbe kezdett. Mostantól ingyenesen megtekinthető minden mérkőzés a szlovák férfi kézilabda ligából és a női MOL extraligából egyaránt. A mérkőzések jobb minőségben tekinthetők meg, ezt a Niké és a Huste TV közreműködése garantálja.

A dunaszerdahelyi.sk városi weboldal pontokba szedte a regisztráció minden egyes lépését. Az előzetes regisztrációt letudva már nézhetjük is a meccseket, sportfogadást nem kötelező kötni.

A regisztráció lépései:
1. Írja be az oldalt a böngészőbe https://www.nike.sk
2. Kattintson a "regisztráció" gombra a jobb felső sarokban
3. Töltse ki a regisztrációhoz szükséges adatokat
4. E-mailt fog kapni - a regisztráció megerősítéséhez kattintson a a kapott linkre
5. Jelentkezzen be fiókjába felhasználónevével és jelszavával. (A regisztrációt nem kell személyazonosságának igazolásával befejezni. Ezt csak akkor kell megtennie, ha fogadni is szeretne.) Az élő közvetítések megtekintéséhez csak regisztrálnia kell magát személyazonosságának ellenőrzése nélkül.
Kattintson a Tovább gombra a TV Niké-n, ahol kiválaszt egy mérkőzést és kényelmesen nézi vagy használja a linket közvetlenül az SHE és a MOL Liga megtekintésére (az SHE és a MOL Liga) mérkőzéseinek élő közvetítései ingyenesek, nincs szükség 5 euró befizetésére, ez csak néhány egyéb élő mérkőzésre vonatkozik, amelyet a TV Niké közvetít.)
A mérkőzéseket a Nike alkalmazás letöltésével mobiltelefonról is nézhetők (letölthető a Play Áruházból és az App Store-ból is)

Ha valaki már rendelkezik regisztrációval, csak az alábbi linkre kell kattintania: Tipuj a sleduj Niké Handball Extraligu naživo! | Niké je tipovanie (nike.sk)
hcdac.sk

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 10:27, csütörtök | Sport

HARMADIK GYŐZELEM A VB-n: A szlovákok 4:0-ra verték Lengyelországot

Samuel Hlavaj kapus 20 védést mutatott be, és bemutatta első hibátlan mérkőzését.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.