2024. április 24, szerda - György

Hírek

2022. Május 08. 16:24, vasárnap | Bulvár
Forrás: Fandom Wire • BoxOfficeMojo

Mindenki a Doctor Strange 2-re kíváncsi

Mindenki a Doctor Strange 2-re kíváncsi

Egyelőre hatalmas sikernek ígérkezik a Doctor Strange: Az Őrület Multiverzuma című Marvel-film. A hétvégi adatokból kiderült: szinte mindenki a képregényfilmre váltott jegyet a magyar és a szlovák mozikban egyaránt.

Előzetesen számítani lehetett arra, hogy a Doctor Strange az őrület multiverzumában (Doctor Strange in the Multiverse of Madness) hatalmas siker lesz és minden idők egyik legjobb mozifilmes debütálását fogja produkálni, de az elvárásokat mindig jó valódi adatokkal is alátámasztani, és erre most már van is lehetőség, hiszen nem csak a csütörtöki amerikai elővetítések bevételi adatai érkeztek meg, hanem a pénteki becsült bevételi adatok is.

Ezek alapján pedig azt mondhatjuk, hogy az elvárások szerint, talán még azok fölött is teljesít a film, hiszen 90 millió dolláros nyitónapot produkált, ami minden idők hetedik legjobb nyitányát adta meg az MCU-alkotásnak. Ez pedig azt jelenti, hogy továbbra is teljesen valós elvárás a 200 millió dolláros első hétvége Amerikában, ami azért is nagy szó, mert az első film összesen termelt odaát 232 millió dollár bevételt. Természetesen nemzetközileg is sikeres a film, szerdán és csütörtökön majdnem 86 millió dollár folyt be az Amerikán kívüli vetítésekből.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 21. 11:28, vasárnap | Helyi

Állásbörzét szerveznek Dunaszerdahelyen

A dunaszerdahelyi Munka-, Szociális- és Családügyi Hivatal 2024. április 25-én, 9-től 13 óráig állásbörzét szervez a MOL arénában (Sport utca 4745/16a, Dunaszerdahely) - tájékoztatott a hivatal.