2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2021. Május 25. 16:43, kedd | Sport
Forrás: Nemzeti Sport / Instagram

Minden jel arra utal, hogy Ronaldo távozik Torinoból

Minden jel arra utal, hogy Ronaldo távozik Torinoból

Az utóbbi időben rengeteg kritika fogalmazódott meg Cristiano Ronaldo irányában, ő azonban elégedett idei teljesítményével. Ennek ellenére vége szakadhat a Juve és CR7 közös útjának.

A még mindig TOP játékosként számon tartott Cristiano Ronaldo idén sem zárt rossz évet: csapatával elnyerte az Olasz Kupát, az Olasz Szuperkupát, valamint bezsebelte a Serie A gólkirályi címét. Ennek ellenére sokan őt okolják azért, hogy a csapat a ligában csak a negyedik helyen végzett, nem beszélve a korai BL-búcsúról. Ronaldo azonban elégedett, ezt pedig egy bejegyzésben erősítette meg. A terjedelmes gondolatmenetből viszonylag egyértelmű, hogy CR7 lezártnak tekinti az olaszországi kirándulást és már el is búcsúzott a csapattól. Amíg azonban nincs hivatalos közlemény, maradnak Ronaldo szavai:

"Egy topjátékos élete és pályafutása tele van hullámhegyekkel és -völgyekkel. Minden évben fantasztikus ellenfelekkel, kiváló és nagy ambíciókkal rendelkező futballistákkal küzdünk meg, vagyis állandóan a legjobbunkat kell nyújtani, hogy ezen a szinten maradjunk. Az idén nem nyertük meg a bajnokságot, gratulálok az Internek a megérdemelt aranyérméhez. Ugyanakkor megbecsülöm, amit a Juventusszal ebben az idényben elértünk – csapat- és egyéni szinten egyaránt. Boldog vagyok, hogy miénk lett az Olasz Szuperkupa és az Olasz Kupa, valamint hogy kiérdemeltem a gólkirálynak járó díjat. Különösen azért, mert ebben az országban roppant nehéz trófeát nyerni. Teljesítettem a célom: amikor a Juvéhoz érkeztem, megfogadtam, hogy mind a három sorozatot megnyerjük, illetve a legjobb játékosnak és a gólkirálynak járó elismerést is szerettem volna elhódítani...
Többször mondtam: nem kergetem a rekordokat, éppen fordítva, azok üldöznek engem. A labdarúgás csapatsport, ám azzal tudjuk segíteni a klubunkat, ha egyénileg egyre jobb és jobb teljesítményt nyújtunk a pályán, és egyre többet és többet dolgozunk az edzéseken. Ha ez teljesül, elkerülhetetlen, hogy trófeák és egyéni díjak kerüljenek a kezünkbe...

Büszke vagyok, hogy Angliában, Spanyolországban és Olaszországban is maradandót alkottam, és örömet szereztem a csapataim szurkolóinak. Mindig ez motivált engem, s ez az utolsó napig nem változik meg. Köszönet mindenkinek, aki részese volt ennek az utazásnak!,” írja a világklasszis futballista.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.