2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2022. Február 16. 11:01, szerda | Bulvár
Forrás: Youtube

Michael Bay új filmjének csak az előzetese 7 milliót kóstált

Michael Bay új filmjének csak az előzetese 7 milliót kóstált

Komoly eredményeket várnak a The Ambulance című thrillertől, amelynek direktori székébe az akciófilmek koronázatlan királya, Michael Bay ült be.

Amerikában magyar idő szerint vasárnap éjfél után fél órával vette kezdetét az amerikai focis nagydöntő, a Super Bowl, amit a Los Angeles Rams vívott a Cincinnati Bengals ellen, s nyert meg az utolsó percekben. Ahogy az lenni szokott, a meccsre hatalmas összegekért lehetett reklámot vásárolni, idén az NBC csatorna átlagosan 6,5 millió dollárért adta a műsoridő 30 másodpercét (a 100 millió szempár mégiscsak 100 millió szempár), bár a vége felé már egyes reklámozók csak 7 millióért tudott vásárolni. Így a legtöbb cég igazán igyekezett kitenni magáért. Legkönnyebb dolga persze a filmek és tévésorozatok gyártóinak volt, hiszen általában nem külön forgattak le egy-egy költséges szpotot, hanem a meglévő anyagokból vágtak össze. A korábbi előzetese után Michael Bay új filmje is kapott egy fél perces spotot, amiben szerencsére új jelenetek is vannak.

A film egy 2005-ös dán thriller, az Ambulancen amerikai adaptációja. Az a film anno nagyon érdekes kísérlet volt, hiszen úgy mentek neki, hogy az egész egyetlen helyszínen, egy mentőautóban játszódik, a történet valós idejű, és mindössze 4 karakter van a kocsiban. Az exkluzívan csak moziban bemutatni tervezett Universal-film Amerikában eredetileg február 18-án lett volna először látható, azonban nemrég április 8-ára halasztották a premierjét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.