2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2023. Január 24. 19:09, kedd | Sport
Forrás: euronews.com

Menesztették Frank Lampardot az Everton menedzserei posztjáról

Menesztették Frank Lampardot az Everton menedzserei posztjáról

A nagymúltú középpályást, Frank Lampardot kirúgták az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 19. helyén álló Everton menedzserei posztjáról.

Az Everton szombaton 2:0-ra kikapott a West Ham-től, és jelenleg a Premier League utolsó előtti helyén áll.

Lampardot nyilvános támogatást kapott a klub tulajdonosaitól, de a Southampton és a West Ham csapatok elleni súlyos vereség változtatásra kényszerítette az illetékeseket.

Alig több, mint egy évvel azután, hogy véget ért Rafael Benitez balszerencsés 200 napos edzősködése, Frank Lampard is búcsúzni kényszerül liverpooli székhelyű egyesülettől. A csapattulajdonos, Farhad Moshiri ezzel a klub hatodik menedzserét váltotta le az elmúlt hét évben.

A csapat Lampard vezetése alatt 38 Premier League-mérkőzéséből 21-et elveszített és mindössze 9-et tudott megnyerni. Az Everton mindössze 34 gólt szerzett Lampard hivatali ideje alatt, ebben a szezonban pedig 20 meccsből csupán 15-ször sikerült betalálniuk.

forrás: euronews.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.