2022. augusztus 13, szombat - Ipoly

Hírek

2022. Június 27. 14:18, hétfő | Magyarország
Forrás: csakfoci.hu • kép: Népszava.hu

Megszűnik a Digi Sport 1-2-3

Megszűnik a Digi Sport 1-2-3

Rossz hírt kaptak a magyarországi, ill. a szlovákiai magyar sportrajongók, a csakfoci.hu cikke szerint ugyanis három népszerű csatorna is beszünteti működését az országban.

A csakfoci.hu értesülései szerint meg fog szűnni három hazai sport tévécsatorna, a Digi Sport 1, a Digi Sport 2 és a Digi Sport 3. A sportcsatornák leállására 13 évvel indulásukat követően fog sor kerülni július elsejétől. Hivatalos megerősítés egyelőre nem érkezett mindehhez.

A Digi Sport korábban a focira koncentrált, mint sportra, népszerű bajnokságokat és nemzetközi versenysorozatokat közvetített, volt rajta Bajnokok Ligája, Premier League, Serie A-t és Ligue 1. Tavaly már csak a francia bajnokikat, valamint az angol meccsek egy részét láthatták a csatornákon a focirajongók. A csakfoci szerint a csatorna megszűnéséről szóló hírek már tavaly felmerültek, és sokat sejtető volt az is, amikor az előző év nyarán eligazolt Monoki Lehel, valamint két állandó szakértőtársa, Bánki József és Sallói István is.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 10. 18:58, szerda | Magyarország

Megvan, ki játszhatja a Hunyadi-sorozat főszerepét

Mint tudjuk, Hunyadi János életéről sorozatot forgatnak. A 10 milliárd forintos büdzsével büszkélkedő széria a Rise of the Raven címet kapta, most pedig az is kiderült, ki kapta a főszerepet.

2022. Július 28. 15:48, csütörtök | Magyarország

A Shell bezárja néhány magyarországi benzinkútját

A cég szerint történelmi magasságokba emelkedett a hazai kereslet, miközben a régiós üzemanyagpiacon számottevően kisebb az alapanyagkészlet, ami komoly kihívások elé állítja őket - írja a HVG.

2022. Július 28. 15:47, csütörtök | Magyarország

Fake plakátok árasztották el Pestet a Mazsihisz nevében

A szervezet jogi lépésekkel kíván válaszolni az ízléstelen kampányra.

2022. Július 25. 15:20, hétfő | Magyarország

A MAZSIHISZ találkozót kért Orbán Viktortól a miniszterelnök Tusványoson tett kijelentései miatt

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége felháborodott Orbán Viktor kijelentésén, aki a romániai Tusnádfürdőn, a Magyarok 31. Nyári Egyetemén tartott szombati beszédében a faji keveredés kérdését is érintette.