2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2020. Július 14. 09:53, kedd | Sport
Forrás: Info csallóköz, vskds.sk

Megkezdte a felkészülést a DAC női kézilabdacsapata (FOTÓK)

Megkezdte a felkészülést a DAC női kézilabdacsapata (FOTÓK)

Megtartotta első edzését a közös cseh-szlovák extraligában szereplő DAC női kézilabdacsapata.

A csapat felkészülése hét héten át fog tartani, ami kicsit másabb lesz mint az eddig megszokott, mivel a koronavírus miatti csonka szezon után hosszú ideig nem edzett a csapat. A felkészülés előtt miden kerettagot teszteltek koronavírusra, ami minden játékos esetében negatív eredménnyel zárult.

Új vezetőedzővel vág neki a következő idénynek a sárga-kék csapat. Debre Viktor a csapat weboldalán megjelent interjújában hangsúlyozta, hogy nem kis célokkal vág neki a következő szezonnak a csapat. "A korábbi szezonokhoz képest ebben az idényben már egy komolyabb célkitűzésnek kell megfelelnünk. A klub vezetése mindenképpen az első hat helyezett között szeretné látni a csapatot az extraligában. Úgy gondolom, nem elégedhetünk meg ezzel, arra kell törekednünk, hogy minél jobbak és eredményesebbek legyünk. Az álom az EHF kupa szereplés, tehát ezért kell keményen dolgoznunk nap mint nap, hogy ez is valóra válhasson" - mondta.

Fotók: © FOTO EDMONDO Örzsik Ödön

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.