2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2022. Június 19. 09:36, vasárnap | Bulvár
Forrás: Youtube • Screen Rant • MPAA

Megkapta korhatár-besorolását a Thor 4 • Ez derült ki!

Megkapta korhatár-besorolását a Thor 4 • Ez derült ki!

Sok információt ki lehet szűrni egy korhatár-besorolásból. Főleg az olyan filmekre igaz ez, amelyek reklámkampánya borzasztó titokzatosan kezel minden információt.

Az amerikai korhatár bizottság, az MPAA újabb adag filmet tekintett meg premier előtt, és hozta meg döntését azok besorolására vonatkozóan. Az egyik szóban forgó alkotás az új Marvel-film, a Thor: Love & Thunder volt, mely megkapta a tipikus besorolást, a PG-13-as plesnit, ahogy szinte minden szuperhősös darab. Ez azt jelenti, hogy a 13 éven aluliak is megnézhetik nagykorú felügyelete mellett.

Az MPAA ilyenkor mindig megindokolja a döntését, és első helyen scifi-erőszakot tartalmazó jelenetek intenzív és/vagy feszült sorozatát emelték ki, azaz olyanokét, ahol nem ember ember elleni erőszak van jelen, hanem kitalált lényekkel kapcsolatos. Emellett olykor a nyelvezet is kérdéses lesz, szuggesztív mondatot hangzanak el (ezek általában szexualitással kapcsolatos megjegyzések), valamint részleges meztelenség is lesz a filmben, legalábbis az MPAA ezt emelte még ki.

Címkék: film, Hollywood, Marvel, mozi, Thor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.