2022. szeptember 28, szerda - Vencel

Hírek

2022. Augusztus 10. 18:55, szerda | Bulvár
Forrás: Eurogamer

Mégis lesz Pac Man-mozifilm?

Mégis lesz Pac Man-mozifilm?

Úgy tűnik, nem kaszálták el az élőszereplős Pac Man-filmet és a projektből végre tényleg lesz valami.

Az elmúlt években egyre több olyan játékadaptációt jelentettek be Hollywoodban, melyek olyan alapokra építkeznek, amik nem rendelkeznek történettel - elég csak pár videójátékra vagy társasjátékra gondolni. Ezek igazi álomprojektnek számítanak az írók számára, hiszen semmi sem köti meg kezeiket, jóformán bármilyen történetet kitalálhatnak az adott film számára. Gondolhatunk itt a Torpedó játék alapján készített Battleshipre, a LEGO-mozifilmre, az Ouija című horrora, vagy az igen hájpos Barbie-ra.

A Pac-Man is ezek közé tartozhat, ha minden jól sül el, mert ahogy a The Hollywood Reporter hírt adott róla, egy élőszereplős mozis adaptáción is dolgoznak. A Bandai Namco és a Wayfarer Studios közös produkcióján a Clouds dolgozik és teljesen eredeti ötletre épülne, amit a Lightbeam Entertainmentes Chuck Williams szolgáltatott. Az pedig, hogy ilyesmi tervbe van véve, nem szabad, hogy nagy meglepetést okozzon, ugyanis már 2008-ban is írtunk arról, hogy Hollywoodnak komoly szándékai vannak az IP-vel. Talán most sikeres lesz a forgatókönyv fejlesztése is.

Címkék: film, Hollywood, mozi, pac man

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 20. 22:40, kedd | Bulvár

Újabb előzetes érkezett a Toldi-filmhez

Úgy tűnik, egy kört még futnak a premier előtt a Toldi-sorozat filmváltozatának marketingesei, az alkotáshoz ugyanis rövid időn belül megérkezett a második kedvcsináló is.

2022. Szeptember 12. 12:51, hétfő | Bulvár

Előzetes: Íme az élőszereplős Ariel

Folytatódik a 90-es évek nagysikerű Disney-rajzfilmek élőszereplős feldolgozása, most a Kis hableány kapott egész estés mozifilm-változatot.

2022. Szeptember 09. 23:09, péntek | Bulvár

Majself és fia igazi mókamesterek

Láthatóan apjától örökölte humorérzékét és a bolondozás szeretét Majself fia. A duó egy frappáns és roppant vicces játékkal üzent minden iskolába induló diáknak így kívánva nekik sikeres tanévkezdést!

2022. Szeptember 06. 08:31, kedd | Bulvár

Nem sajnálja sorozataira a pénzt az Amazon Prime

Nem elég, hogy az Amazon streaming-szolgáltatóján mutatkozott be minden idők legdrágább szériája a Gyűrűk-ura: A Hatalom gyűrűi képében, de érkezik hozzájuk a második legdrágább sorozat is.