2022. január 16, vasárnap - Gusztáv

Hírek

2022. Január 14. 00:13, péntek | Bulvár
Forrás: Variety

Megfosztják katonai címeitől a szexuális zaklatással vádolt András herceget

Megfosztják katonai címeitől a szexuális zaklatással vádolt András herceget

II. Erzsébet fia így mostantól magánemberként védekezhet az ellene indított, szexuális zaklatással kapcsolatos eljárás során.

A királyi udvar drasztikus lépésre szánta el magát, amikor úgy döntött, hogy megfossza András herceget minden katonai címétől. A Buckingham-palota egy rövid közleményben tudatta, hogy András herceg mostantól semmilyen katonai feladatot nem lát el – erről maga a királynő döntött. Mivel így nem védi a katonai státusz, a szexuális zaklatással vádolt férfi magánemberként védekezhet az ügyben.

András herceg és Virginia Giuffre (akkor még Roberts) Londonban. A kép 2001-ben készült.

A brit királyi udvar úgy tűnik nem tudta eltussolni York hercegének botrányát. Megérkezett ugyanis New York-ból az eljárás elindításáról szóló hivatalos levél, amely egy eskü alatt megfogalmazott írásbeli nyilatkozatot tartalmaz Virginia Roberts Giuffre aláírásával a végén. A nő állítása szerint a herceg még 17 éves korában kényszerítette őt szexuális aktusra.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 13. 18:38, csütörtök | Bulvár

Egy római lemezboltban látták a pápát: kiderült, milyen zenét hallgat

Kedden egy lemezboltból kilépve kapták lencsevégre Ferenc pápát, ma pedig az is kiderült, hogy a szentatya nem csak templomi énekeket vagy komolyzenét hallgat.

2022. Január 11. 13:10, kedd | Bulvár

Istenes Bence szilveszter óta zarándokúton van

A műsorvezető lassan két hete az El Camino-t járja. Saját bevallása szerint minden rendben van, csupán szeretné megtalálni lelkét, amit útközben valahol elvesztett.

2022. Január 08. 17:38, szombat | Bulvár

Ütős lett Roland Emmerich új katasztrófamozijának plakátja

Javában zajlik a Moonfall című Roland Emmerich katasztrófafilm hypeolása, a lendület azonban lassan erejét veszti. A készítők egy látványos plakáttal szeretnék felpörgetni a reklámot. Íme.

2022. Január 08. 14:15, szombat | Bulvár

Együtt dolgozhat Keanu Reeves és Leonardo DiCaprio

Sajnos azonban nem a filmvásznon, hiszen a Hulu előkészületben lévő „The Devil in The White City” című sorozatban csak előbbi vállal szerepet a pletykák szerint. DiCaprio executive producerként vesz részt.