2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2021. Október 19. 20:57, kedd | Bulvár
Forrás: IMDB / Twitter

Megérkeztek az első képek az Aquaman 2-ből

Megérkeztek az első képek az Aquaman 2-ből

Az előzetesre még várnunk kell, de új képekkel csigázzák tovább érdeklődésünket a film készítői. Jason Momoa második szuperhős kalandjára azonban még minimum egy évet várnunk kell.

Tavaly a járvány miatt elmaradt Comic-Connak (is) köszönhetően a Warner és a DC saját képregényes/filmes/tévésorozatos/videójátékos rendezvényt tervezett. A DC FanDome virtuálisan került megrendezésre két részletben, és a sikert követően idén is sor került rá szombaton. A DC FanDome keretén belül képregények, illetve képregényalapú filmek és tévésorozat készítői, valamint szereplői jönnek össze online, hogy beharangozzanak friss híreket, illetve exkluzív tartalmakat. Az Aquaman második részéhez egyelőre csak képeket tettek közé, de legalább nem jelenetképeket, hanem színfalak mögöttieket.

A film jelen állás szerint 2022. december 16-án kerül bemutatásra Amerikában. Ha pedig valaki lemaradt volna arról, hogy mekkorát is kaszált az Aquaman, jeleznénk, hogy többek között az összes Batmant lenyomta világviszonylatban: a film Amerikában 333 millió dollárt termelt, Amerikán kívül pedig 806 milliót, amiből 298 millióért Kína felelt, míg a harmadik legerősebb piaca a filmnek Dél-Korea volt a maga 39 millió dollárjával.

Címkék: Aquaman 2, DC, film, forgatás, mozi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Május 03. 10:38, péntek | Helyi

Somorja: Májustól már online is meg lehet vásárolni a parkolókártyákat

Májustól Somorja városa is csatlakozott a ParkDots.com parkolási alkalmazáshoz, amely többek között Pozsony, Kassa, Érsekújvár és Dunaszerdahely lakosai számára is elérhetővé teszi az online parkolási rendszert.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.