2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. Július 23. 20:22, szombat | Bulvár
Forrás: Youtube IGN • Comic Con

Megérkezett a John Wick 4 előzetese

Megérkezett a John Wick 4 előzetese

A Comic Con-on bemutatták Keanu Reeves akciósorozata, a John Wick negyedik epizódjának előzetesét. Pont olyan lett, mint amilyenre számítani lehetett.

Korábban hosszú éveken át júliusban, San Diegóban került megrendezésre a Comic Con, ami a világ egyik legnagyobb, kockáknak szóló rendezvénye, melyet a tavalyi esztendőben, akárcsak tavalyelőtt, a járvány miatt virtuálisan rendeztek meg Comic-Con@Home néven. Idén azonban ismét lehet élőben találkozni más rajongókkal, személyesen részt venni panelekre és exkluzív bemutatókon. A rendezvény középpontjában már jó ideje nemcsak a képregények állnak, hiszen a filmek és a tévésorozatok is jókora jelenlétre tettek szert az elmúlt években. A filmek között az egyik legnagyobb érdeklődés a 4. John Wick-film trailerjének bemutatását kísérte.

A fenti teaser nem csak látványos snitteket hoz, hanem pár új szereplőt is bemutat, bár a végén egy 2023-as premierdátummal sokkolja a filmre várókat és a Keanu Reeves-rajongókat. A John Wick: Chapter 4-t Franciaországban, Németországban és Japánban forgatták, és a visszatérő színészek mellett szerepelni fog benne Scott Adkins, Shamier Anderson, Donnie Yen, Bill Skarsgard, Hiroyuki Sanada és Rina Sawayama is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.