2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2022. Július 06. 22:34, szerda | Bulvár
Forrás: Vanity Fair

Megérkezett a Clerks 3 plakátja

Megérkezett a Clerks 3 plakátja

Jön, megállíthatatlanul jön a kultikus Shop stop-széria harmadik része. A hozzánk hasonló rajongók örömére a készítők egy plakáttal leptek meg bennünket. Már alig várjuk az előzetest.

Hollywoodban az elmúlt években szokássá vált, hogy egyes sikerfilmek reklámja is reklámot kapjon. Ez azt jelenti, hogy a küszöbön lévő előzetes premierjének dátumát a stúdiók marketingesei egy afféle elő-előzetessel hirdetik, így generálva egy kis hype-ot a reklámnak, mely jó eséllyel ekképp jobban is fog teljesíteni. A Clerks, azaz a Shop Stop 3. részének első trailerjét azonban inkább bejelentésekkel és egy plakáttal pörgették fel.

A filmre természetesen vissza fog térni Randall és Dante (Jeff Anderson és Brian O'Halloran), valamint Rosario Dawson (Becky, a második részből) és Trevor Ferhman (Elias), valamint persze Jay Mewes és Kevin Smith is, mint Jay és Néma Bob. A rendező ismét csak Kevin Smith volt.

Címkék: film, mozi, plakát, Shop Stop 3

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.