2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2022. Február 06. 02:58, vasárnap | Bulvár
Forrás: Netflix - youtube.com

Mega-előzetes: egy videóban a Netflix 2022-es legnagyobb durranásai

Mega-előzetes: egy videóban a Netflix 2022-es legnagyobb durranásai

Videós szupertrailert tett közzé a Netflix, amelyben a streaming-szolgáltató 2022-es filmes premierjeinek rövid kedvcsinálóit láthatjuk, és amely alapján az idei év akár a tavalyit is felülmúlhatja.

Ismét leírhatjuk azt, amit tavaly ilyenkor, hogy a Netflix elég komoly mennyiségű filmes premierrel rukkolt elő 2021-ben, és a nagy mennyiségnek két velejárója volt: több, igencsak várt Netflix-film komoly csalódást okozott azért, mert közepes vagy gyenge lett, de az is igaz volt bőven olyan várt (és kevésbé várt) produkció, ami nagyon jól sült el és került be sokak éves top10-es listájába. Értelemszerűen abból, hogy valaki inkább jobb vagy inkább rosszabb Netflix-filmeket látott 2021-ben, a saját filmes ízlésére vagy döntéseire következtethet. A jelek, valamint a lenti előzetes szerint szerint 2022-ben sem lesz megállás, jönnek továbbra is a nagy durranások és a sztárok.

A trailer, amellett, hogy ismét csak minden hétre ígér legalább egy (saját) filmet, jó pár produkcióból villant fel képkockákat, röpke jelenetrészleteket, így aki nem követi, hogy mi mindent rendelt be a platform, az talán most látja először az idei évre szánt kínálatot. A videót megint csak azzal dobta fel a Netflix, hogy egyes sztárjait szerepükből "kibeszéltetik".

Végezetül elolvashatjuk a Netflix a trailert kísréó PR-szövegének elég kínos, magyar változatát is: "Új történetek csodálatos világa vár arra, hogy felfedezd. Idén a Netflix filmek univerzuma vadonatúj vígjátékokkal, akcióthrillerekkel, rejtélyekkel, drámákkal, folytatásokkal és megannyi műsorral bővül. Minden egyes héten.
Minden hangulathoz van megfelelő film. Van, amelyik megnevettet vagy megríkat, van, amelyik megdobogtatja a szíved vagy felpumpálja az adrenalinod, de olyan is akad, amelyiktől tűkön ülsz. Úgyhogy kapcsold le a villanyt és kapcsold be a Netflixet, mert nálunk minden este moziest."

Címkék: előzetes, Netflix

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Május 03. 10:38, péntek | Helyi

Somorja: Májustól már online is meg lehet vásárolni a parkolókártyákat

Májustól Somorja városa is csatlakozott a ParkDots.com parkolási alkalmazáshoz, amely többek között Pozsony, Kassa, Érsekújvár és Dunaszerdahely lakosai számára is elérhetővé teszi az online parkolási rendszert.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.