2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2022. December 22. 18:32, csütörtök | Bulvár
Forrás: Disney

Még mindig a Loki a Marvel legnézettebb sorozata

Még mindig a Loki a Marvel legnézettebb sorozata

Az asgardi antihős kalandjaira kíváncsiak még mindig a legtöbben, annak ellenére, hogy annak bemutatója óta jó pár széria megjelent már a Disney+ kínálatában.

Még tavasszal sajtónyilvános prezentációt tartott a Disney a hirdetők előtt, többek között kereskedelmi csatornája, az ABC őszi műsorrendjét ismertetendő, valamint azért is, hogy a Disney+-ra Amerikában ősszel bevezetésre kerülő reklámokkal megtámogatott, így természetesen jóval olcsóbb előfizetői csomagról is tájékoztatást nyújtsanak. És ennek keretében mondta el a Disney-főnök, hogy az eddigi Marvel-szériák közül a legnézettebb a Loki volt. Azóta is sor került természetesen Marveles premierekre, több szkriptelt és nem szkriptelt széria is érkezett, azonban ezek egyike sem tudta letaszítani a trónról Tom Hiddlestont.

Az efféle információinak azért is örülhetünk, mert legalább némi kapaszkodót nyújt, hiszen a Disney+ semmilyen nézettségi adatot nem tesz közzé, épp ezért a legtöbb streaming platformhoz hasonlóan a rajta futó alkotások sikerével kapcsolatosan nem is lehet semmilyen megbízható információink, mindössze a Nielsen pár ezres mintán végzett amerikai mérése szolgáltat pár infómorzsát, de a társaság adatai nem elég, hogy csak tévékészülékeket mérnek, de a Disney+ Amerikán kívüli felhasználóinak a szokásairól sem számolnak be, és azok majdnem 70%-át teszik ki az összesnek.

Ahogy arra számítani lehetett, a Disney+ természetesen egy második évadra visszahozza a Lokit, melyre nem csak a főhőst alakító Tom Hiddleston fog visszatérni, hanem mind egy szálig azok az állandó szereplők, akik az első szezonban is feltűntek.

Címkék: loki, Marvel, sorozat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.